• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
«Θετικός» ο Pedrosa
Πρέπει όμως να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι
Νέα 05/05/2017 - 22:11

Δυνατός σήμερα στην Jerez ο Dani Pedrosa, κατάφερε να πάρει την πρώτη θέση τόσο στις βρόχινες ΕΔ1, όσο και στις (κυρίως) στεγνές ΕΔ2.

 

«Σήμερα ήταν μια καλή ημέρα και η αίσθησή μου ήταν καλή τόσο στο βρεγμένο, όσο και στο στεγνό κι αυτό είναι πολύ θετικό», σχολίασε ο Ισπανός άσος.

 

«Είμαι χαρούμενος γι’ αυτό, αλλά πρέπει να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι και να δοκιμάσουμε τα ελαστικά αύριο, που η θερμοκρασία θα είναι υψηλότερη».

 

«Πρέπει να δώσουμε πολύ μεγάλη προσοχή σ’ αυτό, όπως και στις κατατακτήριες».

 

Μετά το βάθρο του στην Αμερική, πριν από δυο εβδομάδες, ο Dani Pedrosa πιστεύει ότι ανακαλύπτει σιγά-σιγά τις δυνατότητες της μοτοσυκλέτας του.

 

«Η αίσθησή μας φέτος είναι λίγο διαφορετική με τις αναβαθμίσεις στον κινητήρα, στα ελαστικά, στη μοτοσυκλέτα».

 

«Όλα αυτά μαζί συνθέτουν μια εικόνα περισσότερης εμπιστοσύνης. Με αυτές τις μοτοσυκλέτες, η παραμικρή διαφορά προς το καλό ή το χειρότερο, κάνει τεράστια διαφορά στον ένα γύρο».

 

«Πέρυσι, που είχαμε ένα διαφορετικό ελαστικό, ήταν πολύ πιο δύσκολα τα πράγματα. Τώρα αυτό είναι καλύτερο και σε βοηθά πάνω στη μοτοσυκλέτα».

 

Η Honda είχε δώσει μια καινούργια εξάτμιση στον Cal Crutchlow, ο οποίος την είχε και στο τεστ πριν από μερικές ημέρες στο Le Mans. Ωστόσο ο Dani θα την δοκιμάσει:

 

«...την Δευτέρα, στο τεστ. Δεν ξέρω πως του φάνηκε στο Le Mans. Θα δούμε τώρα πως θα του φανεί και ενδεχομένως να την έχουμε την Δευτέρα».

Επόμενο άρθρο »

Συγκλονισμένος ο Polycio!

« Προηγούμενο άρθρο

Vinales: Αύριο;

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα