• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Pernat: Τι «ξύλο» η Yamaha!
Κι ίσως όχι για μία φορά!
Νέα 10/05/2017 - 10:10

Στο Ισπανικό GP της Jerez ο κερδισμένος ήταν η Honda, με την Ducati και τον Jorge Lorenzo να παίρνουν την τρίτη θέση.

 

Για την Yamaha η Jerez ήταν ένα καταστροφικό Σ/Κ, με τους Rossi και Vinales να χάνουν ακόμα και από τον νεοφερμένο Johann Zarco στον αγώνα.

 

Παρακάτω, ο γνωστός μάνατζερ Carlo Pernat, λέει τη γνώμη του για το Grand Prix που πέρασε. Ξεκινά πρώτα από τη «μόδα» που έγινε ανάγκη!

 

«Είναι η μόδα του να έχεις υποστήριξη από έναν παλιό οδηγό. Ο Rossi έχει τον Cadalora, ο Lorenzo τον Pirro και το μεγαλύτερο παράδειγμα είναι ο Pedrosa με τον Gibernau».

 

«Με τον Sete ο Dani φαίνεται ότι το διασκεδάζει και πάλι μέσα στους αγώνες. Πριν, με τον Puig, ήταν νευρικός... δεν το διασκέδαζε».

 

«Πρέπει να παραδεχτώ ότι το να έχεις την υποστήριξη ενός άλλου οδηγού, έχει γίνει από μόδα, ανάγκη!»

 

«Η Honda κυριάρχησε με τους Pedrosa και Marquez. Ο Marc έκανε έξυπνο αγώνα, δείχνοντας ότι ξέρει πότε πρέπει να συμβιβαστεί για να πάρει βαθμούς για το Πρωτάθλημα».

 

Για την Yamaha: «Έφαγαν “ξύλο” και κανείς δεν θα μπορούσε να το φανταστεί αυτό, ειδικά αν αναλογιστούμε την απόδοση του Zarco».

 

«Ήταν πρόβλημα των ελαστικών, αλλά είναι και ευθύνη των μηχανικών ειδικά μετά από δυο  χρόνια εμπειρίας με την Michelin».

 

«Η γνώμη μου είναι ότι αυτό που έγινε στον αγώνα θα επαναληφθεί, αν η μοτοσυκλέτα δεν προσαρμοστεί στα λάστιχα».

 

Τρίτη θέση για τον Lorenzo και ο Pernat πιστεύει ότι οι κόκκινοι είναι «...σε σημεία καμπής. Ακούσανε τα παράπονα των Jorge και Andrea».

 

«Η συμβολή του Lorenzo είναι ουσιώδης... τα πήγε πολύ καλά. Κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί ότι θα έπαιρνε βάθρο στην Ισπανία».

 

Για την Suzuki ήταν ένα ακόμα κακό GP. «Ο Iannone είναι σε κρίση, κυρίως με τα ηλεκτρονικά που δεν έχουν βρει λύσεις και ήταν κάτι που έλεγαν οι Espargaro και Vinales πέρυσι».


Κι ο Zarco; «Κανείς δεν ήξερε πολλά γι’ αυτό. Ούτε κι εγώ! Και λίγοι τον υπολόγιζαν, παρά τους δυο Τίτλους του. Ίσως επειδή είναι χαμηλών τόνων».

 

«Ο Davide Brivio δεν το πιστεύει, καθώς τον είχε με συμβόλαιο αλλά τελικά προτίμησε τον Alex Rins...»

Επόμενο άρθρο »

5ος Γύρος SBK-Motul @ Imola

« Προηγούμενο άρθρο

21ος και ίδια αίσθηση για Rossi

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα