• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
ΔΥΟ ΤΥΧΕΡΟΙ ΣΤΟ LAUSITZRING!
Όροι Διαγωνισμού MOTUL WSBK
Διαγωνισμός 01/06/2017 - 23:38

Όροι Διαγωνισμού MOTUL WSBK – Lausitzring 2017.

1. Οι εταιρείες MOTUL και 2 ΔΕΛΤΑ ΕΠΕ (εφεξής «Διοργανωτές»), διοργανώνουν την παρούσα προωθητική ενέργεια.

2. Δικαίωμα συμμετοχής στη προωθητική ενέργεια έχουν όλοι οι μόνιμοι και νόμιμοι κάτοικοι Ελλάδος που έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους. Εξαιρούνται οι εργαζόμενοι των Διοργανωτών, οι συγγενείς τους πρώτου και δευτέρου βαθμού και οι σύζυγοί τους.

3. Η διάρκεια της προωθητικής ενέργειας είναι πενήντα (-54-) ημέρες και θα διαρκέσει από την Πέμπτη 1 Ιουνίου 2017 – Δευτέρα 24 Ιουλίου 2017 (1/6/2017 - 24/7/2017)

4. Η διαδικασία της προωθητικής ενέργειας έχει ως εξής: Κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να συμπληρώσει τα στοιχεία του, να στείλει το σχετικό κουπόνι που υπάρχει στο κάτω μέρος της σελίδας του περιοδικού MOTOGP WORLD στη διεύθυνση: 2 ΔΕΛΤΑ ΕΠΕ, ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ 43, 15124 ΜΑΡΟΥΣΙ και να συμμετέχει στην κλήρωση του διαγωνισμού που θα γίνει στις 24 Ιουλίου 2017 στα γραφεία του περιοδικού MOTOGP WORLD (ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ 43, 15124 ΜΑΡΟΥΣΙ). Κάθε αναγνώστης μπορεί να συμμετέχει με περισσότερα από ένα αυθεντικά κουπόνια συμμετοχής που υπάρχουν στα τεύχη Ιουνίου και Ιουλίου 2017. Δεν γίνονται δεκτές φωτοτυπίες ή εκτυπώσεις της σχετικής σελίδας! Οι νικητές του διαγωνισμού θα είναι ΔΥΟ και θα κερδίσουν από ένα ταξίδι δωρεάν στο WSBK του Lausitzring, που περιλαμβάνει αεροπορικά εισιτήρια (από και προς το αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος), διαμονή 2 ημερών σε ξενοδοχείο κοντά στην πίστα, μεταφορά από και προς την πίστα και πλήρης διατροφή. Η ανάδειξη του νικητή του διαγωνισμού θα γίνει με κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί την 24 Ιουλίου 2017.

6. Οι νικητές, προκειμένου να διαφυλαχθεί η ασφάλεια της διαδικασίας, θα ενημερωθούν για τις λεπτομέρειες του δώρου τους μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

7. Κάθε νικητής κατά την παραλαβή του δώρου του θα να επιδείξει την αστυνομική του ταυτότητα ή οποιοδήποτε άλλο επίσημο αποδεικτικό έγγραφο που να αποδεικνύει ότι τα στοιχεία (ονοματεπώνυμο και ηλικία) που θα έχει προηγουμένως δηλώσει στη Διοργανώτρια Εταιρεία είναι αληθή και ακριβή.

8. Στα πλαίσια της παρούσας ενέργειας και για τις ανάγκες διεξαγωγής της, οι Διοργανωτές πρόκειται να επεξεργαστούν τα στοιχεία των συμμετεχόντων βάσει του Ν.2472/1997, όπως εκάστοτε ισχύει, αποκλειστικά για την εξυπηρέτηση και παρακολούθηση της δια της παρούσας προωθητικής ενέργειας καθιδρυόμενης σχέσης. Με την συμμετοχή σας στη προωθητική ενέργεια δίνετε ρητά την συγκατάθεσή σας στους Διοργανωτές ως υπεύθυνους επεξεργασίας, να επεξεργάζονται οι ίδιοι τα δεδομένα και να αναθέτουν σε τρίτους συνεργάτες τους την επεξεργασία των δεδομένων αυτών για τον ανωτέρω σκοπό, καθώς και για την ενημέρωση για τις δραστηριότητες και τα προϊόντα τους. Οι συμμετέχοντες έχουν δικαίωμα να ζητήσουν οποτεδήποτε και χωρίς επιβάρυνση την επιβεβαίωση, τροποποίηση ή διαγραφή των στοιχείων τους που τηρούνται σε αρχείο σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 2472/1997, όπως ισχύει.

9. Οι Συμμετέχοντες οφείλουν να ενεργούν νόμιμα και μέσα στα πλαίσια των χρηστών και συναλλακτικών ηθών.

10. Ο Συμμετέχων που παραβιάζει ή υπάρχουν υπόνοιες ότι επιχειρεί να παραβιάσει το δίκτυο, σύστημα ή διαδικασία διεξαγωγής του διαγωνισμού ή προβαίνει σε οποιαδήποτε άλλη ενέργεια που περιέχει δόλο όσον αφορά τη συμμετοχή στην ενέργεια αποβάλλεται άμεσα από την ενέργεια και οι Διοργανωτές διατηρούν το δικαίωμα να αναφέρουν το ζήτημα στις αρμόδιες αρχές.

11. Οι Διοργανωτές διατηρούν το δικαίωμα να ματαιώσουν ή να αναστείλουν προσωρινά τον διαγωνισμό σε περίπτωση που προκύψουν τεχνικά ή άλλα προβλήματα ή απρόβλεπτες περιστάσεις εκτός της εύλογης δυνατότητας ελέγχου που μπορεί να βλάψουν την ακεραιότητα της διεξαγωγής του με προηγούμενη ανακοίνωση στην ηλεκτρονική σελίδα http://www.motograndprix.gr/

12. Οι Διοργανωτές διατηρούν το δικαίωμα τροποποίησης των παρόντων όρων χωρίς ειδοποίηση, κατά τη διακριτική της ευχέρεια.

13. Οι Συμμετέχοντες στην ενέργεια παρέχουν τη συγκατάθεση τους και εξουσιοδότηση στους Διοργανωτές για την προβολή και χρήση εν γένει της προωθητικής ενέργειας ή/και των αποτελεσμάτων της μέσω ραδιοφώνου, τηλεόρασης καθώς και μέσω του έντυπου και ηλεκτρονικού τύπου ή και του internet. Έτσι, οι Διοργανωτές έχουν το δικαίωμα να χρησιμοποιήσουν και να δημοσιεύσουν για διαφημιστικούς σκοπούς τα στοιχεία των νικητών, φωτογραφίες, φιλμ και βίντεο και ενδεχομένως να χρησιμοποιήσουν οποιοδήποτε ειδησεογραφικό στοιχείο σχετικό με την απονομή του Δώρου για διαφημιστικούς σκοπούς.

14. Η ευθύνη των Διοργανωτών περιορίζεται αποκλειστικά και μόνο στη διάθεση του Δώρου. Οι Διοργανωτές δεν φέρουν καμία ευθύνη ποινική ή αστική προς οποιονδήποτε νικητή ή τρίτο, για οποιοδήποτε ατύχημα ήθελε συμβεί, και/ή ζημία, και/ή οποιαδήποτε σωματική ή άλλη βλάβη ήθελε προκληθεί, σχετιζόμενη άμεσα ή έμμεσα με το Δώρο ή/και την χρήση του Δώρου. Μετά την εκπνοή της διάρκειας της ενέργειας και της απονομής του Δώρου κατά τα προαναφερόμενα, κάθε υποχρέωση των Διοργανωτών παύει να υφίσταται.

15. Οι Συμμετέχοντες δεν έχουν ούτε αποκτούν κανένα απολύτως δικαίωμα πάνω στα σήματα, ονόματα, ενδείξεις εμβλήματα και λοιπά διακριτικά της Διοργανώτριας Η αποδοχή των Όρων του παρόντος Διαγωνισμού συνεπάγεται την παραίτηση από κάθε σχετική αξίωση του Συμμετέχοντος έναντι των διοργανωτριών εταιρειών.

16. Οποιαδήποτε διαφορά προκύψει σχετικά με το διαγωνισμό επιλύεται από τα καθ' ύλη αρμόδια δικαστήρια των Αθηνών.

17. Η συμμετοχή στον διαγωνισμό προϋποθέτει, εκτός από τα προαναφερθέντα του παρόντος, την ανεπιφύλακτη αποδοχή των Όρων του Διαγωνισμού.

18. Οι όροι του διαγωνισμού έχουν αναρτηθεί στο http://www.motograndprix.gr/content.aspx?id=25979

« Προηγούμενο άρθρο

O νικητής του MotoGP Quiz @ Phillip Island!

Χορηγοί