• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Tommy Hayden: Να τον θυμάστε
Πάνω στη μοτοσυκλέτα του, τότε που ήταν χαρούμενος!
Νέα 23/05/2017 - 10:23

Η οικογένεια του Nicky Hayden ήταν συνεχώς στο πλευρό του Αμερικανού άσου, άγρυπνοι δίπλα του μέχρι και την τελευταία στιγμή...

 

Η μνηστή του, η Jackie, ήταν εκεί από την πρώτη στιγμή ενώ μέσα σε λίγες ώρες έφτασαν στην Ιταλία η μητέρα του Nicky και o Tommy, ο αδελφός του.

 

Πίστευαν, ήλπιζαν, προσεύχονταν, πονούσαν... έμειναν εκεί και πάλευαν μαζί με τον Nicky, μέχρι που ο αγαπημένος τους (μας) έχασε τη μάχη χτες το απόγευμα.

 

Το παρακάτω κείμενο ανήκει στον αδερφό του, τον Tommy Hayden, που εκφράζει τις ευχαριστίες του σε όλους.

 

«Εκ μέρους της οικογένειας Hayden και της μνηστής του Nicky, της Jackie,  θέλω να σας ευχαριστήσω όλους για τα μηνύματα υποστήριξής σας. Ήταν μεγάλη παρηγοριά για όλους μας, να βλέπουμε ότι ο Nicky επηρέασε τόσους ανθρώπους και με τόσο θετικό τρόπο».

 

«Αν και προφανώς είναι μια πολύ δυσάρεστη στιγμή, θέλουμε εν τούτοις όλοι να θυμάστε τον Nicky όταν ήταν περισσότερο χαρούμενος, πάνω στη μοτοσυκλέτα του. Από μικρό παιδί ονειρευόταν να γίνει επαγγελματίας και όχι μόνο τα κατάφερε, αλλά πέτυχε να φτάσει στον κολοφώνα της δόξας του αθλήματος που επέλεξε, καθώς έγινε Παγκόσμιος Πρωταθλητής και είμαστε όλοι υπερήφανοι γι’ αυτό».

 

«Πέρα από αυτές τις “δημόσιες” μνήμες, έχουμε και πολλές ιδιωτικές, χαρούμενες στιγμές από το Kentucky, στην καρδιά της οικογένειάς του. Λείπει σε όλους μας τρομερά...».

 

«Είναι σημαντικό να ευχαριστήσουμε και όλο το προσωπικό του νοσοκομείου για την απίστευτη υποστήριξή τους. Ήταν όλοι πολύ ευγενικοί. Με την υποστήριξη και των αρχών, ελπίζουμε σύντομα να έχουμε τον Nicky στο σπίτι μας».

Επόμενο άρθρο »

Για πάντα στην καρδιά μας!

« Προηγούμενο άρθρο

Nicky Hayden, ο ωραίος άνθρωπος!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα