• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Αποκάλυψη Schwantz
Θα έκανα ποδήλατο μαζί με τον Nicky!
Νέα 23/05/2017 - 12:28

Η λύπη και ο πόνος είναι μεγάλος για τον χαμό του Nicky Hayden, ενός ανθρώπου για τον οποίο όλοι μόνο καλά λόγια έχουν να πουν.

 

Λίγες ώρες πριν ανακοινωθεί η είδηση που σκόρπισε τη θλίψη σε όλο τον κόσμο του μηχανοκίνητου αθλητισμού, ο Kevin Schwantz έκανε μια συγκλονιστική αποκάλυψη.

 

Σε συνέντευξή του στην Gazzetta dello Sport είπε: «Έκανα τζόκινγκ προς την Riccione, όταν συνάντησα τον Nicky που επίσης έκανε προπόνηση».

 

«Συνεχίσαμε για λίγο μαζί και καθώς αποχαιρετούσαμε ο ένας τον άλλον, ο Nicky μου ζήτησε να πάμε μαζί για ποδήλατο εκείνο το απόγευμα».

 

«Του είπα όχι γιατί δεν είχα το ποδήλατό μου και μετά από λίγες ώρες έμαθα για το φοβερό ατύχημα... δεν μπορώ να το πιστέψω».

 

«Δεν λέω ότι αν ήμουν μαζί του θα ήταν διαφορετικά τα πράγματα, αλλά ποιος ξέρει... ίσως είχαμε πάει από αλλού».

 

«Η ειρωνεία είναι ότι σκέφτηκα να βγάλω μια φωτογραφία μαζί του για να την βάλω στο facebook, αλλά μετά σκέφτηκα: δεν πειράζει, θα τον ξαναδώ μέσα στις επόμενες ημέρες».

 

«Δεν ήμουν ποτέ αντίπαλός του, αλλά είναι ένας καταπληκτικός τύπος κι έχει μια φοβερή οικογένεια».

 

«Αυτό που με εντυπωσίαζε σ’ αυτόν, ήταν ότι πάντα ήθελε το καλύτερο - και από αγωνιστικής πλευράς - για τ’ αδέρφια του, τον Tommy και τον Roger Lee».

Επόμενο άρθρο »

Το μήνυμα του Roger Lee Hayden

« Προηγούμενο άρθρο

Μεσίστιες οι σημαίες

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα