• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Moto3: Το Mugello προ των πυλών
Ευκαιρία για Fenati να μειώσει τη διαφορά
Νέα 30/05/2017 - 14:48

Μετά το δραματικό αγώνα στο Le Mans, ο Joan Mir κατάφερε με τη δεύτερη εκκίνηση και μέσα σε 16 γύρους να πάρει τη νίκη.

 

Το σημαντικό για τον νεαρό Ισπανό ήταν ότι αυτοί οι 25β του έδωσαν την ευκαιρία να μεγαλώσει τη διαφορά του στους 34β από τον δεύτερο.

 

Την ίδια ώρα κάποιοι από τους μεγάλους του αντιπάλους δεν τα κατάφερναν καλά.

 

Ο Jorge Martin, που ξεκινούσε από την pole, έπεσε ενώ την ίδια μοίρα είχε και ο Romano Fenati που οδηγούσε την κούρσα μπροστά από τον Mir.

 

Τώρα όμως ο Fenati φτάνει στο Mugello, μέσα στην πατρίδα του, με στόχο να πάρει τη νίκη και να μειώσει τη διαφορά του από τον Ισπανό.

 

Να σταματήσει την επέλαση του Joan Mir θα επιχειρήσει και ο Jorge Martin, όπως και ο νικητής της Jerez και δεύτερος στο Le Mans, Aron Canet.

 

Ο Canet σκαρφάλωσε στην τρίτη θέση της βαθμολογίας, ενώ πρόοδο σημειώνει στους τελευταίους αγώνες και ο Fabio di Giannantonio.

 

Ο Ιταλός είχε χτυπήσει στα χειμερινά τεστ στην κλείδα του και δεν ξεκίνησε όπως θα ήθελε το Πρωτάθλημα.

 

Τώρα όμως είναι καλά και παρουσιάζεται δυνατός, ανεβαίνοντας στο βάθρο στο Le Mans και στην 6η θέση της βαθμολογίας με τους 16β που πήρε στην Γαλλία.

 

Και φυσικά υπάρχουν κι άλλοι Ιταλοί που θα παλέψουν για το καλύτερο δυνατό μέσα στην πατρίδα τους.

 

Ο Andrea Migno είναι η καλύτερη ΚΤΜ στη βαθμολογία, αλλά στην 7η θέση μιας και η Αυστριακή μοτοσυκλέτα έχει κάνει το χειρότερό της ξεκίνημα στην κατηγορία, χωρίς βάθρο στους πρώτους πέντε αγώνες.

 

Τόσο ο Migno πάντως, όσο και ο ομόσταυλός του, ο Nicolo Bulega, θα προσπαθήσουν να χαρίσουν το πρώτο βάθρο στον κατασκευαστή.

 

Έτοιμοι για τη μάχη του Mugello είναι δυο άλλοι Ιταλοί, ο Enea Bastianini με την Honda του και ο Niccolo Antonelli με την ΚΤΜ του.

 

Οι Ιταλοί έχουν πολλούς και ταλαντούχους αναβάτες τους στην κατηγορία της Moto3, ωστόσο στην πεντάδα των πρώτων είναι μόνο ένας, ο Romano Fenati.

 

Οι Ισπανοί έχουν πάρει τέσσερεις νίκες στους πρώτους πέντε αγώνες, έναντι μίας των Ιταλών, αλλά στο Mugello οι γείτονές μας είναι έτοιμοι για τη δική τους αντεπίθεση!

 

Δείτε τις ώρες των μεταδόσεων αυτό το Σ/Κ από την COSMOTE TV, πατώντας εδώ.

Επόμενο άρθρο »

Οι δυσκολίες του Iannone

« Προηγούμενο άρθρο

Zarco: Θα συνεχίσω

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα