• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Montmelo Moto3: ΕΔ3
Πέντε Honda μπροστά, ο Canet 1ος
Νέα 10/06/2017 - 11:40

Σε μια πίστα που η Honda κερδίζει τα τελευταία χρόνια τον αγώνα της μικρής κατηγορίας, ήταν πέντε μοτοσυκλέτες του συγκεκριμένου κατασκευαστή στις πρώτες θέσεις.

 

Καλύτερος όλων ο Aron Canet, με χρόνο 1:53,966 που είναι ό,τι καλύτερο έχουμε δει από αναβάτη της κατηγορίας φέτος στο Montmelo.

 

Μόλις δυο αναβάτες κατάφεραν να κάνουν χρόνο στο 1:53 σήμερα, με τη χάραξη της πίστας να έχει επιστρέψει στο εσάκι της F1 στο τελευταίο κομμάτι.

 

Ο δεύτερος ήταν ο Enea Bastianini που είναι και ο μόνος αναβάτης που έχει καταφέρει να ανέβει στο βάθρο στο Montmelo, απ’ όλους τους οδηγούς της κατηγορίας.

 

Στην τρίτη θέση, με διαφορά μόλις 69χιλ (!) από την κορυφή ήταν ο πρωτοπόρος της βαθμολογίας Joan Mir, με τον Jorge Martin και τον McPhee να είναι οι άλλες δυο Honda στην πεντάδα.

 

Ο Niccolo Antonelli ήταν η μόνη KTM που έσπασε την κυριαρχία των Honda, με τον Ιταλό να είναι 6ος μπροστά από μια ακόμα Honda, αυτή του Romano Fenati.

 

Δυνατός παρά τον πρόσφατο τραυματισμό του ο Gabriel Rodrigo, έκανε τον 8ο καλύτερο χρόνο, ενώ οι Bulega και Oettl έκλεισαν τη δεκάδα.

Επόμενο άρθρο »

Montmelo MotoGP: ΕΔ3

« Προηγούμενο άρθρο

Κινδυνεύει η θέση του Lowes;

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα