• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Δεν πτοείται ο Marc
Παρά τις 4 πτώσεις του
Νέα 11/06/2017 - 00:49

Αν και με τέσσερεις πτώσεις μέσα σε διάστημα λίγων ωρών, ο Marc Marquez κατάφερε να πάρει την 4η θέση στις σημερινές κατατακτήριες.

 

Και παρά το ότι παραδέχτηκε ότι μετά από πτώση χάνεις λίγο από την αυτοπεποίθησή σου, τονίζει ότι αύριο «...θα πιέσω και πάλι στο όριο».

 

«Σήμερα πήρα ρίσκα κι έπεσα, όμως ειλικρινά προτιμώ να πέσω 4 φορές και να είμαι 4ος, παρά να είμαι 10ος και να μην πέσω καμμία φορά».

 

«Στις πτώσεις ήμουν πολύ επιθετικός και η πίστα δεν ήταν έτοιμη γι’ αυτό. Δεν το είχα καταλάβει και πίεσα υπερβολικά. Αυτό ήταν το λάθος μου».

 

«Για τα ελαστικά είναι όπως και στους άλλους αγώνες. Αυτό που έχεις το πρωί στους 30 βαθμούς, δεν μπορείς να το έχεις το απόγευμα στους 50».

 

«Από το πρωί είχα το σκληρό μπροστά, επειδή τα άλλα παραείναι μαλακά για εμάς, αλλά και το απόγευμα με 20 βαθμούς παραπάνω είχα πάλι το σκληρό».

 

«Δεν έχω άλλη επιλογή... γι’ αυτό και δυσκολευόμαστε με το μπροστινό... αλλά δεν είμαι μόνο εγώ. Όλοι μας δυσκολευόμαστε».

 

«Είναι απαιτητική η πίστα και αύριο θα έχει περισσότερη ζέστη. Πρέπει να βρούμε λοιπόν το όριο και να τερματίσουμε τον αγώνα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο».

 

«Νομίζω ότι μπορούμε να παλέψουμε για το βάθρο και θα δούμε αν θα καταφέρουμε και τη νίκη».

 

Ένα μεγάλο εμπόδιο στο δρόμο του για τη δεύτερη νίκη το 2017, είναι ο ομόσταυλός του, ο Dani Pedrosa.

 

«Φαίνεται ότι είναι αυτός που διαχειρίζεται καλύτερα τα ελαστικά, διότι είναι ελαφρύς και πιέζει λιγότερα τα λάστιχα».

 

«Αύριο θα δούμε αν θα είναι ο πιο γρήγορος, όπως στην Jerez και αν ναι θα πάμε για τη δεύτερη θέση. Αν μπορούμε όμως, θα παλέψουμε για τη νίκη».

Επόμενο άρθρο »

Σιγά-σιγά πλησιάζουμε

« Προηγούμενο άρθρο

Dovi: Προσοχή στον Rossi!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα