• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Zarco: Γρήγορος όπως οι μπροστά
Δεν ήταν πρόβλημα η φθορά
Νέα 12/06/2017 - 13:00

Ο Johann Zarco έδειχνε ότι δυσκολευόταν το Σ/Κ στο Montmelo, όμως στον αγώνα κατάφερε να κάνει άλλη μια εξαιρετική εμφάνιση.

 

Η Καταλανική πίστα είναι πολύ δύσκολη για τα ελαστικά, ωστόσο ο Γάλλος τόσο με σωστή διαχείριση, όσο και με αρωγό την Μ1 του που δεν «τρώει» τόσο λάστιχο όσο η εργοστασιακή του ’17, κατάφερε να πάρει την 5η θέση.

 

«Είμαι ικανοποιημένος με το αποτέλεσμα, αλλά και πολύ κουρασμένος, όπως και όλοι οι άλλοι νομίζω λόγω της ζέστης», ήταν τα πρώτα λόγια του Zarco.

 

«Δεν είχαμε πρόσφυση κι έτσι η απόδοση των ελαστικών έπεσε γρήγορα, αλλά αυτό για μένα δεν ήταν πρόβλημα και όταν συνέβη, είχα καλύτερη αίσθηση από τους αντιπάλους μου».

 

Αυτό που δυσκόλεψε πάρα πολύ το έργο του Γάλλου, ήταν το γεγονός ότι έπρεπε να ξεκινήσει από την 14η θέση.

 

«Ξεκινώντας από εκεί πίσω, έπρεπε να παλέψω από την αρχή με ρίσκο να ακουμπήσω κάποιον άλλον».

 

«Πίστεψα ότι θα προλάβω τους μπροστά, καθώς δεν μεγάλωσαν πολύ τη διαφορά τους. Το ίδιο πίστεψα και στο δεύτερο μισό του αγώνα».

 

«Ωστόσο αν και είχα τον ίδιο ρυθμό μ’ αυτούς, ήταν αδύνατον να τους φτάσω».

 

«Στο τέλος έπεσε ο Petrucci, ενώ ο Lorenzo με πέρασε κι έκανε μια διαφορά. Έτσι συγκεντρώθηκα στη μάχη μου με τον Jonas».

 

«Είδα ότι υπέφερε κι έτσι αποφάσισα να επιτεθώ στον τελευταίο γύρο, κατακτώντας ένα αποτέλεσμα που ειλικρινά μου δίνει κίνητρο για το μέλλον».

Επόμενο άρθρο »

Catalunya Test: Η δράση συνεχίζεται

« Προηγούμενο άρθρο

Ξεκίνησε το τεστ στην Καταλωνία

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα