• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
16ος Αγώνας - GP Σαν Μαρίνο (Misano))
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Iannone: Παραμένω εδώ!
Έχω δυο χρόνια συμβόλαιο
Νέα 14/06/2017 - 11:36

Τόσο ο Andrea Iannone, όσο και ο Davide Brivio προχώρησαν σε διάψευση των πρόσφατων φημών περί αποχώρησης του πρώτου από το εργοστάσιο.

 

Οι φήμες αυτές ξεκίνησαν στο GP της Καταλονίας και θέλουν τον Andrea Iannone να σκέφτεται την μεταπήδησή του από την Suzuki στην Aprilia.

 

Χτες, στο επίσημο τεστ της μεγάλης κατηγορίας στο Montmelo, ο Romano Albesiano της Aprilia επιβεβαίωσε ότι μιλάνε με άλλους οδηγούς.

 

Ωστόσο δεν θέλησε να αποκαλύψει τα ονόματα αυτών.

 

Λίγο αργότερα έκαναν δηλώσεις και οι Iannone-Brivio. «Έχω δυο χρόνια συμβόλαιο με την Suzuki», είπε ο πρώτος.

 

«Παραμένω εδώ σίγουρα. Έχω αποδεχτεί την πρόκληση. Η απόδοσή μας δεν είναι αυτή που πρέπει, αλλά έχω εμπιστοσύνη στο project».

 

«Για μένα η πρόκληση είναι μεγάλη και θέλω να φτάσω στην κορυφή μ’ αυτή τη μοτοσυκλέτα».

 

Στο ίδιο μήκος κύματος ήταν και οι δηλώσεις του Brivio.

 

«Δεν υπάρχει περίπτωση. Έχουμε συμβόλαιο και το μόνο που σκεφτόμαστε είναι το πως θα λύσουμε τα προβλήματα. Είναι τόσο απλό».

Επόμενο άρθρο »

H Michelin και ο Dovizioso

« Προηγούμενο άρθρο

SBK-Motul: Δράση στο Misano!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
O MARC MARQUEZ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΣΤΟ GRAND PRIX ΤΗΣ:
  • ΙΑΠΩΝΙΑΣ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ 185 ΒΑΘΜΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ 2ο
  • ΙΝΔΟΝΗΣΙΑΣ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ 148 ΒΑΘΜΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ 2ο
  • ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΣ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ 111 ΒΑΘΜΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ 2ο
  • ΜΑΛΑΙΣΙΑΣ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ 74 ΒΑΘΜΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ 2ο
  • ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ