• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Aprilia: Δορυφορική ομάδα;
Πιο εφικτό το 2019
Νέα 15/06/2017 - 09:50

Είναι ακόμα νωρίς για την Aprilia να σκέφτεται την παροχή μοτοσυκλετών σε δορυφορική ομάδα, όπως τονίζει ο Romano Albesiano.

 

Αν και κάτι τέτοιο δεν είναι εύκολο, εν τούτοις η Aprilia έχει ήδη προσεγγίσει κάποιες ομάδες ώστε να υλοποιηθεί κάτι τέτοιο στο μέλλον.

 

Η πιο πιθανή ημερομηνία για να δούμε άλλες δυο μοτοσυκλέτες της Aprilia στο grid, θα είναι το 2019.

 

«Έχουμε συζητήσει με κάποιους και υπάρχουν θετικά κι αρνητικά πράγματα», σχολιάζει ο Albesiano όταν ρωτήθηκε σχετικά.

 

«Δεν έχουμε όμως τη μεγάλη δομή και δεν θα είναι εύκολο να υποστηρίξουμε σωστά μια ομάδα εργοστασιακού επιπέδου στο MotoGP».

 

«Του χρόνου δεν θα έχουμε... ωστόσο αν τα πράγματα πάνε όπως υπολογίζουμε, τότε το 2019 θα είναι οπωσδήποτε πιο εφικτό».

 

Πάντως τα τεχνικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι αναβάτες της ομάδας στο Πρωτάθλημα, είναι κάτι που πρέπει γρήγορα ν’ αντιμετωπιστεί.

 

Στο Montmelo (αλλά και στο Le Mans νωρίτερα) ο Aleix Espargaro αναγκάστηκε να εγκαταλείψει λόγω μοτέρ, έχοντας καλή παρουσία στον αγώνα.

 

Για τον Albesiano είναι ζήτημα «...μικρών λεπτομερειών και στρατηγικής».

 

Από την άλλη και ο Lowes είχε προβλήματα με τα ηλεκτρονικά που του στέρησαν την ευκαιρία να διεκδικήσει κάτι καλό στις κατατακτήριες του Montmelo.

 

«Ήταν μια σειρά από ηλίθια ηλεκτρονικά προβλήματα... ήταν δύσκολο να τα καταλάβουμε. Δεν είχε σπάσει τίποτα, αλλά δεν ξεκίναγε η μοτοσυκλέτα και δυστυχώς χάσαμε χρόνο».

 

Η απογοήτευση, ειδικότερα στην περίπτωση του Aleix Espargaro, είναι ακόμα μεγαλύτερη μιας και ο Ισπανός είχε εξαιρετική παρουσία στο τεστ της Δευτέρας στην Καταλονία.

Επόμενο άρθρο »

Fenati: Η αρμονία στην ομάδα

« Προηγούμενο άρθρο

Ducati: Αδιανόητο!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα