• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Έτοιμος για όλα τα σενάρια
Ο Marc Marquez στο Assen
Νέα 21/06/2017 - 10:03

Έτοιμος ν’ αντιμετωπίσει κάθε πιθανό σενάριο στην Ολλανδική πίστα του Assen, είναι ο Marc Marquez που προέρχεται από το βάθρο στο Montmelo.

 

Ο Ισπανός άσος του HRC δεν έχει κερδίσει από το Τέξας και σίγουρα το να επιστρέψει στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου είναι ο στόχος του και στο Assen.

 

Από την άλλη συνειδητοποιεί πια ότι ο Τίτλος και το Πρωτάθλημα κρίνονται στη σταθερότητα και το παραμικρό λάθος πληρώνεται ακριβά.

 

«Προερχόμαστε από έναν θετικό αγώνα και μια πολλά υποσχόμενη ημέρα δοκιμών κι έτσι ανυπομονούμε να επιστρέψουμε στη μοτοσυκλέτα και να είμαστε στο ίδιο επίπεδο και στον επόμενο αγώνα».

 

«Μ’ αρέσει το Assen. Στο παρελθόν έχουν γίνει μερικοί συναρπαστικοί αγώνες εκεί κι έχω πολύ καλές αναμνήσεις».

 

«Φυσικά ο καιρός είναι απρόβλεπτος εκεί και τα δεδομένα αλλάζουν πολύ γρήγορα κι έτσι πρέπει να είμαστε σε θέση να προσαρμοστούμε, όπως κάναμε το 2014 και πέρυσι».

 

Έτσι λοιπόν, όπως και οι συναθλητές του, πέρα από τους αντιπάλους του, ο Marc Marquez θα έχει στο μυαλό του και τον καιρό στην Ολλανδία.

 

«Αυτό, σε συνδυασμό με το ότι φέτος κάθε αγώνας είναι απρόβλεπτος, σημαίνει ότι θα πρέπει να είμαστε απολύτως συγκεντρωμένοι».

 

«Από την Παρασκευή το πρωί είναι πάρα πολύ σημαντικό να δουλέψουμε σκληρά και να βρούμε ένα καλό στήσιμο για τη μοτοσυκλέτα και τα ελαστικά».

 

«Στόχος μας είναι να παλέψουμε για το βάθρο στον αγώνα».

Επόμενο άρθρο »

Zarco: Επιστροφή στο βάθρο

« Προηγούμενο άρθρο

Moto3: Και τώρα Assen!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα