• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Assen Moto3: ΕΔ2
Τέσσερεις Honda μπροστά, ο Martin 1ος
Νέα 23/06/2017 - 15:54

Ο Jorge Martin μπήκε δυο φορές στην πίστα και τις δυο φορές ήταν εντυπωσιακός και έκλεισε την ημέρα στην πρώτη θέση με χρόνο στο 1:42,414.

 

O Aron Canet ήταν ο πρώτος που έσπασε το φράγμα του 1:43, αλλά έκοψε το τελευταίο εσάκι της πίστας και το 1:42,8 που έκανε ακυρώθηκε.

 

Στο τέλος όμως έκανε και πάλι έναν καλό γύρο και ανέβηκε στη δεύτερη θέση, με τον Joan Mir να συμβιβάζεται με την 3η, έχοντας βρεθεί προσωρινά ακόμα και στην 1η.

 

Πίσω από τους τρεις Ισπανούς, πάλι με μοτοσυκλέτα της Honda, ακολουθεί ο Fabio Di Giannantonio, μπροστά από τον δυνατό Ramirez που μπήκε στην πεντάδα.

 

Ο Ramirez ήταν η μια από τις δυο μόνο ΚΤΜ που μπήκαν στη δεκάδα, με τον Bo Bendsneyder να έχει τον 10ο χρόνο στις ΕΔ2.

 

Μπροστά από τον Ολλανδό, στην 6η θέση, είναι ο Enea Bastianini, με τον Sasaki να δείχνει ένα καλό πρόσωπο και να γράφει τον έβδομο καλύτερο χρόνο.

 

Οι δυο ομόσταυλοι της Marinelli Rivacold πήραν τις θέσεις οχτώ και εννέα, με τον Romano Fenati να κερδίζει για 0,178δ τον Jules Danilo.

 

Μόλις τρεις αναβάτες, από τους 32 της κατηγορίας (έχουμε και μια έκτακτη συμμετοχή, τον Van de Lagemaat) δεν κατάφεραν να βελτιώσουν το χρόνο τους.

 

Ο ένας ήταν ο πρώτος των ΕΔ1, ο Phillip Oeetl ενώ η δεύτερη ήταν η εντυπωσιακή το πρωί Maria Herrera που από 4η έπεσε στην 19η θέση (στα συνδυασμένα).

 

Ο τρίτος ήταν ο Marco Bezzecchi που επίσης ήταν πολύ καλός το πρωί πάνω στην Mahindra του, όμως στις ΕΔ2 ήταν μόλις 28ος.

Επόμενο άρθρο »

Assen MotoGP: ΕΔ2

« Προηγούμενο άρθρο

Assen Moto2: ΕΔ1

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα