• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Επιβεβαίωσε ο Dovi
Την ταχύτητα των δυο τελευταίων αγώνων
Νέα 23/06/2017 - 23:47

Πολύ χαρούμενος ήταν ο Andrea Dovizioso, που η Ducati του - που μαζί πήραν τη νίκη σε Mugello και Montmelo - ήταν γρήγορη και στο Assen.

 

Ο Dovi ήταν σταθερά στις μπροστά θέσεις και μόνο στο τέλος ο Vinales τον ανησύχησε, αλλά και πάλι τόνισε ότι δεν είναι πολύ μακριά του.

 

«Είμαι χαρούμενος με την ταχύτητά μας και ήταν σημαντικό να το επιβεβαιώσουμε αυτό μετά τους δυο προηγούμενους αγώνες, σε μια δύσκολη πίστα».

 

«Όμως ο Maverick έκανε έναν πραγματικά γρήγορο γύρο και ο Marquez έχει καλό ρυθμό με φθαρμένα ελαστικά. Όμως δεν είμαστε πολύ μακριά».

 

«Μπορούμε να βρούμε μερικά δέκατα και να βελτιώσουμε το στήσιμό της μοτοσυκλέτας μας. Ο ρυθμός μας είναι καλός, αλλά σε κάποια σημεία δεν είμαστε τέλειοι».

 

Τον ρώτησαν αν αποτέλεσε έκπληξη και για τον ίδιο ο καλός του ρυθμός από την Παρασκευή. «Όχι», αποκρίθηκε.

 

«Ήμασταν και πέρυσι ανταγωνιστικοί, αλλά δεν κάναμε αγώνα στο στεγνό. Πάντα ο αγώνας είναι αυτός που μας δείχνει την πραγματικότητα».

 

«Δεν είμαι έκπληκτος αλλά ποτέ δεν ξέρεις τι θα γίνει όταν φτάσεις σε μια διαφορετική πίστα και γι’ αυτό είμαι χαρούμενος».

 

«Πάντως στα φρένα δεν ήμουν τόσο δυνατός και στην έξοδο των γρήγορων στροφών  δεν μπορούσα να στρίψω τη μοτοσυκλέτα όπως ήθελα».

 

Τέλος, το τεχνικό πρόβλημα που αντιμετώπισε στις ΕΔ1, δήλωσε ότι δεν ήταν κάτι το ιδιαίτερο.

 

«Δεν ήταν κάτι σοβαρό, απλά ένα μικρό πρόβλημα. Ευτυχώς δεν χάλασε το μοτέρ και αυτό είχαμε το απόγευμα. Δυστυχώς κάποιες φορές συμβαίνουν αυτά».

Επόμενο άρθρο »

Lorenzo: Είμαι πίσω...

« Προηγούμενο άρθρο

Rossi: Λίγο πιο ανταγωνιστικός!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα