• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Vinales: Μετά τις ΕΔ3
Νόμιζα ότι πάω για την pole!
Νέα 25/06/2017 - 00:08

Την Παρασκευή ο Maverick Vinales ήταν πολύ χαρούμενος με την αίσθηση που είχε με τη μοτοσυκλέτα του, μετά το δύσκολο GP στο Montmelo.

 

Ωστόσο το Σάββατο και οι κατατακτήριες ειδικότερα, του άφησαν μια πικρή γεύση στο στόμα, με τον Ισπανό να πρέπει να ξεκινήσει τον αυριανό αγώνα από την 11η θέση.

 

Ο Vinales δεν μπορεί να εξηγήσει τι συνέβη, λέγοντας μόνο ότι δεν είχε αίσθηση ούτε στο μπροστινό, ούτε στο πίσω μέρος της Yamaha του.

 

«Στις ΕΔ3 ένοιωθα πολύ καλά, είχα ρυθμό κι έκανα καλούς χρόνους. Ξαφνικά όμως, στις κατατακτήριες, με το που βγήκα έξω δεν είχα αίσθηση... δεν ξέρω αν ήταν επειδή η πίστα ήταν πιο στεγνή».

 

«Δεν είχα αίσθηση ούτε με το μπροστά, ούτε με το πίσω ελαστικό... είχε λίγο λιγότερο νερό σε σχέση με το πρωί. Αλλά δεν ξέρω το λόγο που δεν είχα αίσθηση».

 

«Ακόμα και στα μερικά στεγνά κομμάτια της πίστας δεν είχα αίσθηση για να πάω γρήγορα και νόμιζα ότι θα πέσω. Δεν ξέρω... το πρωί ήμουν πιο δυνατός παντού».

 

Και κάπως έτσι ήρθε το χειρότερο αποτέλεσμά του σε κατατακτήριες φέτος, όταν και πήγε στην ομάδα της Yamaha.

 

«Ήμασταν πολύ κακοί, πραγματικά. Είναι πολύ περίεργο... και δεν είναι καλό να ξεκινάς από την 11η θέση, όταν παλεύεις για τον Τίτλο».

 

«Είναι ένα ακόμα αποτέλεσμα που δεν μου δίνει κίνητρο... βγαίνεις από τις ΕΔ3 και νομίζεις ότι πας για την pole και μετά είσαι 11ος. Είναι κάτι... καταπληκτικό!»

 

Σε Jerez και Βαρκελώνη, ο Ισπανός άφησε υπόνοιες για τα ελαστικά της Michelin που δεν τον βοήθησαν. Μήπως και τώρα εκεί πρέπει να στραφεί η προσοχή;

 

«Όχι, όχι, όχι», ξεκαθαρίζει. «Το πρόβλημα δεν είναι με την Michelin κι αυτό είναι βέβαιο. Όλα τα ελαστικά που έβαλα είχαν πρόσφυση».

 

Όπως και να ‘χει πάντως, όλοι βλέπουν ότι ο Vinales θα είναι δυνατός στο στεγνό αύριο, μιας και είχε πολύ δυνατό ρυθμό την Παρασκευή.

Επόμενο άρθρο »

Lorenzo: Όταν δεν έχω πρόσφυση

« Προηγούμενο άρθρο

Petrucci: Τι θα ήταν ωραίο;

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα