• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Sachsenring MotoGP: ΕΔ2
Έκπληξη με Barbera στο βρεγμένο!
Νέα 30/06/2017 - 17:34

Στο βρεγμένο έγιναν οι ΕΔ2 της μεγάλης κατηγορίας, με τον Hector Barbera να κάνει την έκπληξη και να παίρνει την 1η θέση!

 

Ο άσος της Avintia άρπαξε την πρώτη θέση από τον Marc Marquez στα τελευταία λεπτά των ΕΔ2 που όπως και οι ΕΔ1, είχαν διάρκεια 55 λεπτών.

 

Από την άλλη να σημειώσουμε ότι στον ένα γύρο ο Barbera είναι δυνατός στο Sachsenring, όπως απέδειξε πέρυσι που ήταν 2ος στις κατατακτήριες, που είναι και το καλύτερό του αποτέλεσμα στην κατηγορία!

 

Η βροχή ξεκίνησε να πέφτει μετά το τέλος των ΕΔ2 της μικρής κατηγορίας αλλά σύντομα σταμάτησε, με την πίστα να αρχίζει να στεγνώνει όμως περίπου στα μισά η βροχή επέστρεψε.

 

Στο τέλος ο Barbera νίκησε για 63χιλ τον Marquez, ενώ ο Dani Pedrosa έμεινε πίσω από τους δυο αναβάτες για 0,353 και 0.290δ αντίστοιχα.

 

Ο Pedrosa είχε ακριβώς τον ίδιο χρόνο με τον Danilo Petrucci, του οποίου όμως ο δεύτερος ταχύτερος γύρος δεν ήταν πιο γρήγορος από τον αντίστοιχο του Ισπανού.

 

Κάτι ανάλογο είχε γίνει και πέρυσι στις κατατακτήριες δοκιμές της ίδιας πίστας, με τον Petrux και τότε να μένει πίσω από τον Rossi και να ξεκινά 4ος, αν και είχε κάνει τον ίδιο χρόνο με τον συμπατριώτη του.

 

Πολύ χαρούμενος πρέπει να είναι ο Aleix Espargaro που το πρωί στο στεγνό ήταν δυνατός και συνέχισε δυνατά και στο βρεγμένο πάνω στην Aprilia του, κατακτώντας την 5η θέση.

 

Στο τέλος βελτιώθηκε ο Crutchlow και ανέβηκε στην έκτη θέση, ενώ στα τελευταία λεπτά ο Dovizioso έχασε έδαφος και έπεσε στην έβδομη θέση.

 

Ο περσινός δεύτερος στον αγώνα της Moto2 στο Sachsenring, Jonas Folger, συμβιβάστηκε με την 8η θέση και ήταν 6χιλ πιο γρήγορος από τον Sam Lowes, τη δεύτερη Aprilia που ήταν στη δεκάδα, την οποία ολοκλήρωσε ο Lorenzo.

 

Ανησυχητικές είναι οι εμφανίσεις των οδηγών της Movistar Yamaha, με τον Valentino Rossi να είναι μόλις 15ος και τον Maverick Vinales να είναι 20ος.

 

Με τις δεδομένες συνθήκες της πίστας κανείς δεν κατάφερε φυσικά να βελτιώσει τους πρωινούς τους χρόνους και δεν αποκλείεται οι 10 καλύτεροι που θα περάσουν στις ΚΑΤ2 να βγουν από τις ΕΔ1 μόνο, αν αύριο το πρωί βρέξει και πάλι.

Επόμενο άρθρο »

Sachsenring Moto2: ΕΔ2

« Προηγούμενο άρθρο

Sachsenring Moto2: ΕΔ1

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα