• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Pedrosa: Και ξαφνικά...
Άρχισε έντονο σπινάρισμα!
Νέα 03/07/2017 - 10:06

O Dani Pedrosa αντιμετώπισε προβλήματα με έντονο σπινάρισμα στον πίσω τροχό του και χρειάστηκε να εγκαταλείψει τις όποιες βλέψεις του για κάτι καλύτερο από την 3η θέση.

 

Ο Ισπανός του HRC έκανε έναν απροβλημάτιστο και μοναχικό αγώνα στην τρίτη θέση και με τους 13β που πήρε σήμερα, μείωσε τη διαφορά του από την κορυφή στους 26.

 

«Είμαι πολύ χαρούμενος με την εκκίνησή μου και για δυο γύρους όλα πήγαιναν καλά, ήμουν πίσω από τον Marc κι ένοιωθα άνετα. Λίγο μετά με πέρασε ο Jonas και είπα μμμ; αλλά δεν ανησύχησα».

 

«Κι εκεί που προσπαθούσα να δω που είναι πιο γρήγορος, ξαφνικά είχα έντονο σπινάρισμα! Από την πολύ καλή πρόσφυση, ξαφνικά χωρίς τόσο καλή».

 

«Αλλά και πάλι είχαμε πολύ δρόμο ακόμα και σ’ αυτή την πίστα, ακόμα και με το σπινάρισμα μπορείς να κάνεις καλούς χρόνους».

 

«Όμως με κάθε γύρο έχανα και περισσότερο και οι μπροστά ήταν πιο γρήγοροι και κάπου εκεί κατάλαβα ότι έπρεπε να συμβιβαστώ με τη θέση μου».

 

«Προσπάθησα να δω αν κάπου είμαι πιο γρήγορος, αλλά κάθε φορά δυσκολευόμουν ν’ ανοίξω το γκάζι, ειδικά στ’ αριστερά».

 

«Έχανα πολύ στις στροφές, αλλά είμαι χαρούμενος γιατί σ’ ένα δύσκολο Σ/Κ με τις καιρικές συνθήκες, ήμασταν γρήγοροι κι αυτό είναι θετικό».

 

Στη συνέχεια είπε μερικά λόγια για το καταπληκτικό και φέτος Πρωτάθλημα:

 

«Είναι δύσκολο να κάνεις προβλέψεις... σήμερα είχαμε τον Jonas στο βάθρο με απίστευτο ρυθμό! Ποτέ δεν ξέρεις τι θα γίνει και πρέπει να είσαι προετοιμασμένος για όλα».

 

«Τώρα έχουμε το διάλειμμα και θα κοιτάξουμε να ξεκουραστούμε για 5-6 ημέρες, αλλά μετά έχουμε δουλειά για να επιστρέψουμε δυνατοί».

Επόμενο άρθρο »

Iannone: Θ’ απαντήσω στην πίστα!

« Προηγούμενο άρθρο

Vinales: Φρέσκια αρχή

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα