• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Τέλος ο Miller απ’ το HRC!
Ψάχνει νέα ομάδα ο Αυστραλός
Νέα 04/07/2017 - 10:13

Μετά τη συμφωνία του Danilo Petrucci με την Ducati και την Pramac, το μεταγραφικό ενδιαφέρον συνεχίζεται και αυτή τη φορά έχει πρωταγωνιστή τον Jack Miller.

 

Το μέλλον του Αυστραλού δεν έχει ξεκαθαριστεί, αυτό όμως που φαίνεται βέβαιο ύστερα από πρόσφατες δημοσιεύσεις, είναι ότι θα αποτελέσει παρελθόν από το HRC.

 

Η σχέση του Miller με την Honda πέρασαν από διάφορα κύματα, με τον Αυστραλό πρώτα να επιτίθεται στο HRC και μετά να τα «μαζεύει», προσπαθώντας να κλείσει την καλύτερη δυνατή συμφωνία.

 

Μια συμφωνία όμως που - μετά από τρία χρόνια με εργοστασιακό συμβόλαιο - δεν θα έρθει ποτέ...

 

Ο Miller ήλπιζε ότι θα καταφέρει να υπογράψει την ανανέωση του συμβολαίου του με πιο ευνοϊκούς όρους, ωστόσο δεν ήθελε να συνεχίσει με την τωρινή ομάδα του, την Marc VDS.

 

Τώρα ο Jack και ο μάνατζέρ του, ο Aki Ajo, ψάχνουν για νέα ομάδα χτυπώντας τις πόρτες σε Aprilia, Suzuki (ελπίζοντας σε διαζύγιο με τον Iannone) και Ducati.

 

Με την Ducati θυμίζουμε ότι ο Miller ξεκίνησε συνομιλίες πριν από μερικές εβδομάδες, αλλά όλα ναυάγησαν όταν ο Αυστραλός ζήτησε πολλά λεφτά.

 

Πλέον όμως δεν υπάρχει το HRC στο «παιχνίδι» και οπωσδήποτε η διαπραγματευτική ικανότητα του Miller έχει αποδυναμωθεί αρκετά, όπως και οι οικονομικές του απαιτήσεις.

 

Το πιο πιθανό είναι να καταλήξει δίπλα στον Danilo Petrucci, ενώ ενδιαφέρον θα έχει να δούμε και ποιος θα καλύψει το κενό του στην Marc VDS, καθότι ο Alex Marquez θα μείνει για έναν ακόμα χρόνο στην Moto2.

Επόμενο άρθρο »

Χάνει το βάθρο ο Pasini

« Προηγούμενο άρθρο

Espargaro: Καλό αποτέλεσμα

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα