• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Zarco: Φανταστικό το βάθρο!
Δεν θα είχα ποτέ το ρυθμό του Jonas
Νέα 04/07/2017 - 10:57

Με το τέλος του αγώνα, ο Johann Zarco έσπευσε να δώσει τα συγχαρητήριά του στον Jonas Folger, τον ομόσταυλό του, για τη φανταστική του απόδοση την Κυριακή.

 

Ο Γάλλος της Monster Yamaha Tech3 ήταν δεύτερος στο Le Mans, ενώ λίγο αργότερα πήρε και την πρώτη του pole position, στο Assen.

 

Αυτή τη φορά όμως ήταν η σειρά του Jonas Folger να λάμψει και με καταπληκτικό ρυθμό στον αγώνα της Γερμανίας, να πάρει τη 2η θέση πίσω από τον Marquez.

 

«Είμαι πραγματικά χαρούμενος γι’ αυτό που έκανε ο Jonas. Είναι καλό γι’ αυτόν και για εμάς, για τον ανταγωνισμό. Και για την ομάδα ήταν φανταστικό», είπε ο Zarco.

 

Από την πλευρά του, δεν είχε ποτέ το ρυθμό του ομόσταυλού του και η 9η θέση που πήρε ήταν ό,τι καλύτερο μπορούσε, έχοντας ξεκινήσει 19ος.

 

«Είναι απαραίτητο να ξεκινάς πιο μπροστά στο grid για να μείνεις στην πεντάδα και να έχει μια ευκαιρία για το βάθρο. Το ήξερα, αλλά δυσκολεύτηκα το Σάββατο».

 

«Έμεινα ψύχραιμος και κέρδισα μια ακόμα εμπειρία ξεκινώντας από τόσο πίσω. Η 9η θέση είναι καλή, μιας και είμαι μπροστά από τον Cal και τον Petrucci».

 

Ο καλύτερος χρόνος του Folger στον αγώνα ήταν 1:21,442 (νέο ρεκόρ πίστας) με τον Zarco να μην μπορεί κάτι καλύτερο από το 1:22,065.

 

«Εδώ, ακόμα κι αν ξεκινούσα από τη 2η σειρά, όπως ο Jonas, δεν θα είχα το ρυθμό του», παραδέχτηκε με ειλικρίνεια ο Γάλλος.

 

«Ήμουν στο ’22 κι εκείνος έκανε χρόνους στο ’21. Ο ρυθμός μου ήταν ίσως για την 4η ή την 5η θέση, αλλά το βάθρο δεν ήταν εφικτό για μένα».

 

Ο Γάλλος είναι στην έκτη θέση της βαθμολογίας και είναι ο καλύτερος δορυφορικός αναβάτης, ενώ η Monster Yamaha Tech3 είναι στην 4η θέση στο Πρωτάθλημα των ομάδων!

Επόμενο άρθρο »

Τα λάθη των κατασκευαστών

« Προηγούμενο άρθρο

Χάνει το βάθρο ο Pasini

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα