• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Στο «αγαπημένο» του Brno ο Dani
Θα τα δώσω όλα για ένα καλό αποτέλεσμα
Νέα 02/08/2017 - 12:57

Για τον Dani Pedrosa το Brno είναι μια πίστα που ο Ισπανός βετεράνος του HRC έχει πάρει μερικά πολύ καλά αποτελέσματα στο παρελθόν.

 

Σε όλες τις κατηγορίες του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος, ο Ισπανός έχει καταφέρει να πάρει τέσσερεις νίκες εκεί.

 

Επιπλέον, δεν ξεχνάμε τη μεγάλη νίκη του Dani το 2014, όταν ήταν αυτός που κατάφερε να σπάσει το αήττητο σερί των δέκα συνεχόμενων νικών του Marquez στην πίστα.

 

Ο Ισπανός έχει ένα μικρό πλεονέκτημα έναντι του ανταγωνισμού, έχοντας κάνει δοκιμές στην Τσέχικη πίστα στα μέσα Ιουλίου.

 

Και με δεδομένο ότι είναι ακόμα μέσα στη μάχη για τη διεκδίκηση του Τίτλου, θα τα δώσει όλα για ένα καλό αποτέλεσμα την Κυριακή.

 

«Είχαμε τέσσερεις εβδομάδες χωρίς αγώνα, αλλά όχι και απαραίτητα χωρίς δράση, καθώς κάναμε ένα θετικό τεστ στο Brno. Ήταν χρήσιμο καθώς δουλέψαμε στο set-up της μοτοσυκλέτας».

 

Αυτό το Σ/Κ θα πρέπει να εφαρμόσει ό,τι έμαθε από το συγκεκριμένο τεστ.

 

«Προπονήθηκα για το δεύτερο μισό, αλλά έκανα και διακοπές. Τώρα ανυπομονώ να επιστρέψω στη μοτοσυκλέτα μου, σε μια από τις αγαπημένες μου πίστες».

 

«Έχω μερικές πολύ καλές αναμνήσεις από την πίστα εκεί και θα κάνω τα πάντα, μαζί με την ομάδα μου, για να πάρουμε ακόμα ένα καλό αποτέλεσμα».

Επόμενο άρθρο »

Moto3: Ξεκινά το δεύτερο μισό

« Προηγούμενο άρθρο

Zarco: Το Brno ταιριάζει στην Μ1

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα