• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Vinales: Η καλύτερη αίσθηση!
Εδώ και αρκετούς αγώνες
Νέα 09/08/2017 - 15:34

Χάρη σε αλλαγές που έκανε στις ρυθμίσεις της μοτοσυκλέτας του, ο Maverick Vinales, όπως λέει κι ο ίδιος, κατάφερε να έχει πάρα πολύ καλή αίσθηση από την Μ1 του.

 

Οι δηλώσεις του Ισπανού άσου έρχονται λίγο μετά το τεστ τω οδηγών της μεγάλης κατηγορίας και ενόψει του σημαντικού Γύρου στην Αυστρία.

 

«Ναι, πραγματικά πολύ καλή αίσθηση», σχολιάζει ο Vinales που είχε τον τρίτο καλύτερο χρόνο στο τεστ, περίπου δυο δέκατα πίσω από τον Rossi.

 

«Βασικά έριξα το βάρος στο ρυθμό μου με τα μεσαία ελαστικά κι ένοιωθα καταπληκτικά! Κάναμε μικρές αλλαγές στις ρυθμίσεις κι ένοιωθα τέλεια! Ειδικά με το μπροστινό μέρος».

 

«Βελτιώσαμε τη μοτοσυκλέτα, ήμουν άνετος και μπορούσα να κρατήσω ρυθμό στο ’55. Νοιώθω και πάλι χαρούμενος πάνω στην Μ1. Έχω την καλύτερη αίσθηση εδώ και αρκετούς αγώνες».

 

Ο Vinales - σε αντίθεση με τον Valentino Rossi - θεωρεί ότι το νέο αεροδυναμικό φέρινγκ της Yamaha θα βοηθήσει στο GP της Αυστρίας.

 

«Για την Αυστρία είναι σημαντικό να έχουμε πάρα πολύ καλή επιτάχυνση και αυτό μας έκανε καλύτερους εκεί που έπρεπε να βελτιωθούμε».

 

Ακόμα και για το νέο πιρούνι, οι γνώμες των Vinales-Rossi ήταν διαφορετικές, με τον Ιταλό άσο να το προτιμά λόγω της «ελαφριάς» αίσθησής του.

 

«Ναι έτσι είναι», είπε ο Maverick, αλλά «...το αποτέλεσμα δεν ήταν αυτό που θέλαμε. Πάντως θα το ξαναδοκιμάσουμε στην Αυστρία και θα δούμε».

Επόμενο άρθρο »

Vale: Τώρα οδηγώ καλύτερα την Μ1

« Προηγούμενο άρθρο

Pedrosa: Ξέρουμε καλά

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα