• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Αυστρία: Η συνέντευξη τύπου
Τι είπαν Marquez-Vinales-Rossi-Pedrosa
Νέα 10/08/2017 - 22:33

Ολοκληρώθηκε η συνέντευξη τύπου στο Red Bull Ring της Αυστρίας, λίγες ώρες πριν την έναρξη των ΕΔ για τον 11ο Γύρο της χρονιάς.

 

Ο Marquez πήρε πρώτος το λόγο και δήλωσε: «Πέρυσι είχαμε δυσκολευτεί εδώ, αλλά φέτος βελτιωθήκαμε λίγο στην επιτάχυνση. Όπως φαίνεται ο καιρός θα είναι ασταθής κι έτσι θα είναι σημαντικό να κάνουμε σωστά βήματα».

 

«Η πίστα εδώ είναι ιδιαίτερη... δύσκολη στα φρένα και με επιτάχυνση. Θα δούμε αν φέτος θα βρούμε τη σωστή ισορροπία. Πέρυσι το λάστιχο έπεσε πολύ, αλλά φέτος νομίζω θα είμαστε ανταγωνιστικοί».

 

«Θα δούμε αν θα είμαστε σε θέση να παλέψουμε για το βάθρο, για την πρώτη πεντάδα ή για τη νίκη. Ποτέ δεν ξέρεις! Στο τεστ ήμουν άνετος και βελτίωσα την αίσθησή μου με το μπροστινό».

 

Στη συνέχεια πήρε το λόγο ο Maverick Vinales, ο οποίος αποκάλυψε ότι τελικά δεν θα έχει το νέο φέρινγκ στην Αυστρία, παρά τα αρχικά καλά του λόγια γι’ αυτό.

 

«Μ’ αρέσει η πίστα εδώ, πέρυσι τα πήγαμε καλά και ήμουν κοντά στην κορυφή. Μετά το βάθρο νοιώθω καλά και πάλι κι έχω κίνητρο. Στο τεστ ένοιωθα καλά πάνω στη μοτοσυκλέτα κι είχα εξαιρετικό ρυθμό».

 

«Δεν θα έχουμε το νέο φέρινγκ εδώ, διότι τελικά δεν βρήκαμε κάτι θετικό και θέλουμε να το δοκιμάσουμε και σε κάποια άλλη πίστα».

 

«Έχουμε όμως αυτά που είχαμε και στο Le Mans και θα τα δοκιμάσουμε για να δούμε αν θα βελτιώσουμε την επιτάχυνση εδώ. Αν ο καιρός είναι ασταθής, θα είναι σημαντικό να είμαστε στις ΚΑΤ2. Είμαι έτοιμος».

 

Το τεστ στο Brno ήταν καλό και για τον Valentino Rossi, ο οποίος ξεκίνησε τις δηλώσεις του λέγοντας: «Το τεστ ήταν καλό, δοκιμάσαμε πολλά πράγματα και στο τέλος κάναμε περίπου τον ίδιο χρόνο όπως το Σάββατο».

 

«Νομίζω ότι δεν υπάρχει η τέλεια πίστα για το φέρινγκ που δοκιμάσαμε, αλλά θα δούμε κατά τη διάρκεια του Σ/Κ ποιό είναι το καλύτερο πλάνο για την Κυριακή».

 

«Εδώ τα πράγματα δεν είναι όπως σε άλλες πίστες... είναι πολύ, πολύ γρήγορη και η μέση ωριαία ταχύτητα είναι απίστευτη! Δεν υπάρχουν στροφές και πρέπει να είσαι συγκεντρωμένος σε κάθε μέτρο και τα φρένα είναι τόσο σημαντικά».

 

«Είναι μια πολύ διασκεδαστική πίστα, αλλά μάλλον ο καιρός δεν θα είναι φανταστικός αυτό το Σ/Κ, αλλά θα προσπαθήσουμε να είμαστε έτοιμοι».

 

Ο Dani Pedrosa τα έχει πάει πολύ καλά στους τελευταίους αγώνες, γνωρίζει όμως ότι στην Αυστρία τα πράγματα δεν θα είναι πολύ εύκολα.

 

«Πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι εδώ, διότι πέρυσι δυσκολευτήκαμε πολύ. Θα δούμε πως θα είναι η μοτοσυκλέτα και θα είναι σημαντικό να κάνουμε όσους περισσότερους γύρους γίνεται, ώστε να είμαστε έτοιμοι  για την Κυριακή».

 

«Θα ξεκινήσουμε εδώ με τη μοτοσυκλέτα που είχαμε όταν τελειώσαμε το τεστ στο Brno. Θέλουμε να δούμε αν θα ταιριάξει σ’ αυτή την πίστα, που έχει δυνατά φρένα κι επιταχύνσεις».

 

«Θα πρέπει να δούμε πως θα γίνει να μην δυσκολευόμαστε πολύ με τις σούζες και στην επιτάχυνση. Αυτό θα είναι σημείο κλειδί. Οι Ducati ήταν δυνατές εδώ και θα πρέπει να τις προσέξουμε».

Επόμενο άρθρο »

Austria Moto3: ΕΔ1

« Προηγούμενο άρθρο

Ο Miller στην Pramac

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα