• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Αυστρία MotoGP: ΕΔ1
Barbera αντί για Dovi!
Νέα 11/08/2017 - 13:00

Ο Hector Barbera πήρε την πρώτη θέση στις ΕΔ1 της Αυστρίας, αφού ο καλός χρόνος του Andrea Dovizioso ακυρώθηκε επειδή βγήκε εκτός ορίων πίστας.

 

Ο Barbera έκανε ένα πολύ καλό πέρασμα στο τελευταίο λεπτό των ΕΔ1, κάνοντας με την GP16 του το 1:24,631, αλλά ο Dovi αντέδρασε άμεσα όμως ο χρόνος του τελικά ακυρώθηκε.

 

Έτσι η GP17 του Dovizioso - που φόρεσε το νέο αεροδυναμικό φέρινγκ της Ducati - συμβιβάστηκε με την δεύτερη θέση στη στεγνή πίστα του Red Bull Ring το πρωί.

 

Πίσω από τις Ducati ήταν ο Dani Pedrosa με την Honda του και ο Maverick Vinales με την Μ1 του, ενώ ο Marc Marquez αρκέστηκε με την 5η θέση στο ξεκίνημα του 11ου Γύρου.

 

Ο Jonas Folger της Monster Yamaha Tech3 ήταν 6ος, με το δίδυμο της Pramac ν’ ακολουθεί και τον Danilo Petrucci μπροστά από τον Redding που θα πάρει τελικά τη θέση του Lowes στην Απρίλια.

 

Στη δεκάδα των πρώτων είναι και ο Jorge Lorenzo με τον Cal Crutchlow, ενώ εκτός έμεινε ο Valentino Rossi που ήταν 12ος και μάλιστα πίσω από την KTM του Pol Espargaro!

 

Τα πράγματα για όσους δεν κατάφεραν να μπουν στη δεκάδα δεν δείχνουν καλά, καθώς ήδη έχουν ανοίξει οι ουρανοί στην Αυστρία ενώ και αύριο το πρωί (ΕΔ3) ενδεχομένως να βρέξει.

Επόμενο άρθρο »

Επίσημο: Ο Redding στην Aprilia

« Προηγούμενο άρθρο

Austria Moto3: ΕΔ1

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα