• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Austria MotoGP: ΕΔ2
Στέγνωνε η πίστα, μπροστά ο Dovi!
Νέα 11/08/2017 - 17:20

Η πίστα του Red Bull Ring δεν είχε στεγνώσει μετά την έντονη βροχή που είχε πέσει και γι’ αυτό τα πρώτα 15 λεπτά δεν είχαμε ιδιαίτερη κινητικότητα από τους οδηγούς.

 

Στη αρχή ήταν ο Loris Baz αυτός που απολάμβανε το προνόμιο του να είναι πρώτος, προτού μπει στην πίστα ο Marc Marquez και κάνει χρόνο ίδιο περίπου με αυτόν του Barbera το πρωί.

 

Στα τελευταία πέντε λεπτά γρήγοροι ήταν οι Johann Zarco, Jorge Lorenzo και Dani Pedrosa, αλλά ήταν ο Vinales αυτός που πέρασε 1ος με το πέσιμο της καρώ σημαίας.

 

Όμως εκείνη την ώρα ο Dovizioso ήταν ακόμα στην πίστα και χάρη στο 1:24,046δ κατάφερε να σημειώσει αυτός τον καλύτερο χρόνο της ημέρας.

 

Έτσι ο Vinales συμβιβάστηκε με τη δεύτερη θέση, ακολουθούμενος από τους Pedrosa, Zarco και Lorenzo. Ο Marquez υποχώρησε κι έμεινε στην 6η θέση.

 

Ο Ισπανός μάλιστα, παραλίγο να ρίξει τη μοτοσυκλέτα του στην 4, προς το τέλος του 45λεπτου, περνώντας πάνω από τα χαλίκια.

 

Ο έβδομος χρόνος ανήκε στον Cal Crutchlow, ενώ στη δεκάδα ήταν η Aprilia χάρη στον Aleix Espargaro.

 

Ο Scott Redding - που θα πάρει τη θέση του Lowes στην Aprilia του χρόνου - ακολουθεί, με τον Alvaro Bautista να είναι δέκατος.

 

Με το βλέμμα στον αυριανό καιρό στις ΕΔ3 θα είναι ο Valentino Rossi, καθώς το 1:24,883 που έκανε του χάρισε μόλις την 12η θέση, πίσω (πάλι, όπως και στις ΕΔ1) από τον Pol Espargaro.

Επόμενο άρθρο »

Austria Moto2: ΕΔ2

« Προηγούμενο άρθρο

Austria Moto3: ΕΔ2

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα