• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
PATRIZIA RUIZ "ΧΑΛΕΠΑ ΤΑ ΚΑΛΑ" - Δείτε το video (making of)
MOTOGP WORLD 29/09/2009 - 14:51

Στο τεύχος Οκτωβρίου – Νοεμβρίου του motoGP WORLD μπορείτε να απολαύσετε την PATRIZIA RUIZ.

 

Aπλώς σε άλλη κλάση.

 

Μοντέλο, ηθοποιός, τραγουδίστρια και με κανονικό επάγγελμα Aeronautical Engineer στην Αεροπορική ισπανική εταιρία Air Europa, η Patrizia Ruiz φυσικά όπως καταλαβαίνετε βρίσκεται σε έναν δικό της κόσμο. Με διακρίσεις όπως Miss Nacion Catalana 2008 και Miss Europa Latina 2008, η Patrizia ήρθε στην Ελλάδα.

 

Έχει πρωταγωνιστήσει σε πολλά διαφημιστικά σποτ στη χώρα της, είναι αγαπημένο μοντέλο των εκεί πρωϊνάδικων και φυσικά είναι paddock girl στο MotoGP στους αγώνες που γίνονται επι ισπανικού εδάφους. Φυσικά κρατά την ομπρέλα του Valentino Rossi (ε... πιανού θα κρατούσε...) και οδηγεί στην απόγνωση φωτογράφους και οδηγούς σε ένα μόνο κοίταγμά της.

 

Η Patrizia μιλά 5 γλώσσες και μπορεί να συνεννοηθεί και σε μια έκτη γλώσσα... τα κινέζικα! Για τα οποία σπουδάζει ακόμα. Ανάμεσα στα άλλα περίεργα που κάνει, έχει συμπεριληφθεί ανάμεσα στα άτομα που θα ακολουθήσουν την εκπαίδευση αστροναυτών για το Ευρωπαϊκό Διαστημικό πρόγραμμα, στο European Space Port του European Space Agency (ESA) στο Kourou της French Guiana. Γι αυτό άλλωστε το λόγο στην εκπαιδευτική σαιζόν που ξεκινά θα ακολουθήσει μαθήματα Φυσικής στο International Space University (ISU).

 

Η Patrizia θαυμάζει τον Ελληνικό Αρχαίο πολιτισμό και το αποδεικνύει έμπρακτα, καθώς έχει χτυπήσει ένα τεράστιο τατουάζ με τη ρήση του Σόλωνα, "χαλεπά τα καλά" στο εσωτερικό του δεξιού της μπράτσου. ... ό,τι και να πούμε είναι λίγο. Εξωγήινη!

 

Δείτε το video της φωτογράφησης κάνοντας login στο site (μόνο για τα μέλη του MotoGrandPrix Club)!

Πληροφορίες σχετικά με το login καλέστε στο 210 61 25126

Επόμενο άρθρο »

Το 16ο τεύχος του motoGP WORLD Παρασκευή στις 2 Οκτωβρίου στα περίπτερα

« Προηγούμενο άρθρο

H Patrizia Ruiz στην Ελλάδα!!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα