• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Marquez: Τώρα έχουμε καλή βάση
Θα είναι δύσκολα όμως στο Silverstone
Νέα 22/08/2017 - 15:19

Με 16β προβάδισμα στη βαθμολογία φτάνει στο Silverstone ο Marc Marquez, για τον οποίο ο στόχος είναι να προσπαθήσει να μεγαλώσει κι άλλο αυτή τη διαφορά του.

 

Από τη μία ο Ισπανός άσος είναι αισιόδοξος, διότι φάνηκε (και με εντυπωσιακό τρόπο μάλιστα) ότι πλέον η Honda του δουλεύει όπως θέλει, ενώ αισιόδοξος ήταν μετά και το τεστ στο Misano.

 

Από την άλλη όμως, ο ανταγωνισμός είναι πιο δυνατός από ποτέ στη μεγάλη κατηγορία, με τέσσερεις αντιπάλους του να είναι έτοιμοι να εκμεταλλευτούν το παραμικρό του λάθος.

 

«Βήμα-βήμα καταφέραμε και βρήκαμε μια καλή βάση για τη μοτοσυκλέτα μας και αυτό είναι πολύ καλό καθώς στόχος μου είναι να είμαι πολύ σταθερός σε όλες τις πίστες και σε όλες τις συνθήκες».

 

«Φυσικά το ίδιο θα προσπαθήσουμε και στο Siverstone, μια πίστα που μου αρέσει αν και ξέρουμε ότι θα είναι ένας Γύρος γεμάτος προκλήσεις μιας και οι αντίπαλοί μας είναι δυνατοί εκεί».

 

Στην Αγγλία ο Marquez είναι πολύ δυνατός στον ένα γύρο, έχοντας καταφέρει να πάρει τρεις pole positions στα 4 τελευταία χρόνια. Ωστόσο έχει μόνο μια νίκη, το 2014.

 

«Πέρυσι κάναμε καλή δουλειά εκεί και μόνο στον αγώνα δεν κάναμε την καλύτερη επιλογή μπροστά ελαστικού».

 

«Φέτος θα κάνουμε τα πάντα και θα προσπαθήσουμε να παλέψουμε για να είμαστε στο βάθρο και πάλι».

Επόμενο άρθρο »

Pedrosa: Σαμαράκια και καιρός

« Προηγούμενο άρθρο

Η Brembo για το Silverstone

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα