• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
1ος Αγώνας - GP Ταϊλάνδης (Burriram)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Pedrosa: Μόλις 17ος ο Ισπανός
Πολλά προβλήματα ευστάθειας από την αρχή
Νέα 26/08/2017 - 00:02

Αρκετά δύσκολο ήταν το ξεκίνημα του Dani Pedrosa στον             12ο Γύρο της σεζόν, που διεξάγεται αυτό το Σ/Κ στην πίστα του Silverstone.

 

Ο Ισπανός άσος της Repsol Honda είναι πολύ πίσω στη λίστα με τους χρόνους, σε θέσεις που δεν αρμόζουν στη δυναμική του.

 

«Είχα προβλήματα ευστάθειας από την αρχή, από τις ΕΔ1», εξηγεί. «Δεν μπορούσα να ελέγξω τη μοτοσυκλέτα και δεν ήμουν γρήγορος με όλα αυτά τα σαμαράκια».

 

«Στις ΕΔ2 δεν καταφέραμε να βελτιωθούμε και το μόνο που μας μένει να κάνουμε είναι να δουλέψουμε σκληρά».

 

«Δεν ξέρουμε αν θα βρούμε τη λύση, αλλά το ελπίζουμε διότι προερχόμαστε από καλούς αγώνες».

 

Έτσι ο Ισπανός έχει πολλά προβλήματα, που δεν του επιτρέπουν να συγκεντρωθεί στα ελαστικά, που θ’ αποτελέσουν και πάλι καθοριστικό παράγοντα την Κυριακή.

 

«Καθώς θ’ αυξάνεται η πρόσφυση τα προβλήματά μας θα είναι μικρότερα, αλλά σήμερα αυτό δεν ήταν το μόνο μου πρόβλημα».

Επόμενο άρθρο »

Dovi: Δεν ανησυχώ!

« Προηγούμενο άρθρο

Εγκρίθηκε το νέο σύστημα flag-to-flag

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΤΟΥ MotoGP 2026;
  • Ο MARCO BEZZECCHI ΜΕ ΤΗ ΔΥΝΑΤΗ APRILIA
  • O MARC MARQUEZ ME THN ΚΥΡΙΑΡΧΗ DUCATI
  • O PECCO BAGNAIA ΠΟΥ ΘΑ ΞΑΝΑΒΡΕΙ ΤΗ ΧΑΜΕΝΗ ΤΟΥ ΑΙΣΘΗΣΗ
  • Ο JORGE MARTIN ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ ΣΕ 100% ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΕΜΑΘΕ ΤΗΝ APRILIA
  • O ALEX MARQUEZ ΠΟΥ ΕΔΕΙΞΕ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΟΛΟ ΤΟ 2025
  • Ο FABIO QUARTARARO ΑΝ Η ΥΑΜΑΗΑ ΒΡΕΙ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ
  • ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ