• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Silverstone MotoGP: Ζέσταμα
Έκπληξη με τον Iannone στην 1η θέση
Νέα 27/08/2017 - 14:06

Στο ηλιόλουστη (πάλι) Silverstone, ο Andrea Iannone έκανε την έκπληξη με το τέλος του 20λεπτου warm-up και πήρε την πρώτη θέση.

 

Οι οδηγοί δοκίμασαν για τελευταία φορά τα ελαστικά που - μάλλον θα έχουν στον αγώνα - και είχαμε πολλές διαφορετικές κι ενδιαφέρουσες επιλογές.

 

Πίσω από τον Iannone και την Suzuki, ο Marc Marquez έκανε πολύ καλούς χρόνους με το σκληρό πίσω ελαστικό.

 

Ο Ισπανός μάλιστα στο τέλος θα έπαιρνε την πρώτη θέση, ωστόσο ένα λαθάκι στο τελευταίο κομμάτι της πίστας του στέρησε δυο περίπου δέκατα.

 

Με το σκληρό πίσω ελαστικό ήταν και ο Cal Crutchlow που πήρε την τρίτη θέση.

 

Στην Yamaha ο Vinales είχε το μαλακό πίσω ελαστικό, σε αντίθεση με τον Valentino Rossi που επέλεξε το σκληρό που μάλλον θα έχουν οι περισσότεροι.

 

Παρά τη διαφορετική επιλογή τους, οι δυο οδηγοί ήταν πάρα πολύ κοντά σε χρόνους με τον Ισπανό να κερδίζει για 53χιλ τον Ιταλό.

 

Πίσω τους είναι ακόμα μια Μ1, αυτή του Zarco που αυτή τη φορά δοκίμασε στα 20 λεπτά το σκληρό πίσω ελαστικό και ήταν ανταγωνιστικός!

 

Αντίθετα ο ομόσταυλός του, ο Jonas Folger, έπεσε με το που ξεκίνησε το ζέσταμα, προφανώς από κρύο λάστιχο και μεταφέρθηκε εκτός με φορείο.

 

Ο Aleix Espargaro βγήκε καθυστερημένα στην πίστα, καθώς ταλαιπωρείται από τον τραυματισμό του κάνοντας καρτ πριν τον 12ο Γύρο της σεζόν.

 

Αν και πρόλαβε να κάνει μόνο τέσσερεις γύρους, έδειξε τη δύναμή του και πήρε την έβδομη θέση. Το πόσο θ’ αντέξει όμως στον αγώνα των 20 γύρων είναι άλλο θέμα.

 

Με τα σκληρά ελαστικά ήταν και οι κόκκινες μοτοσυκλέτες των Dovizioso και Lorenzo που πήραν τις θέσεις 8-10. Ανάμεσά τους ήταν ο Alex Rins.

 

Ένας από τους ελάχιστους (μόνο 4) που έβαλαν το μεσαίο πίσω ελαστικό ήταν ο Dani Pedrosa που ήταν απογοητευτικός και ολοκλήρωσε στην 17η θέση.

Επόμενο άρθρο »

Silverstone Moto3: Αγώνας

« Προηγούμενο άρθρο

3ος αλλά απογοητευμένος ο Cal

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα