• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Rossi: Τα έδωσα όλα σήμερα!
Για το Πρωτάθλημα; είμαι σκεπτικός...
Νέα 28/08/2017 - 00:37

Χτες ο Valentino Rossi έλεγε ότι το τρίτο σκαλί του βάθρου θα ήταν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα γι’ αυτόν κι εκεί ακριβώς ανέβηκε σήμερα.

 

Ωστόσο όταν για 17 από τους 20 γύρους του αγώνα είσαι μπροστά, τότε σίγουρα περιμένεις κάτι περισσότερο από τους 16 βαθμούς.

 

«Το κλασικό μας πρόβλημα... δεν είχα πρόσφυση στον πίσω τροχό, έπρεπε να κόψω και οι Dovi-Maverick με πέρασαν χωρίς να μπορώ ν’ αντεπιτεθώ. Είναι απογοητευτικό».

 

«Πάντως το βάθρο είναι ένας ωραίος τρόπος να πανηγυρίσω τα 300 Grand Prix ενώ ξέρω ότι τα έδωσα όλα. Οδήγησα καλά και χωρίς λάθη. Δεν μπορούσα να κάνω κάτι άλλο σήμερα».

 

Την ώρα που ο Rossi δεν είχε λάστιχο στο τέλος για ν’ αντεπιτεθεί, ο Vinales με το μαλακό πίσω ελαστικό (ο Vale είχε το σκληρό) έκανε καταπληκτικό τελευταίο γύρο.

 

«Οι τρεις επιλογές της Michelin έχουν πάρα πολύ μικρές διαφορές και το ποια θα βάλεις είναι προσωπική επιλογή. Εξαρτάται από το στυλ σου και το βάρος σου».

 

«Όπως λέει και ο αρχιμηχανικός μου ο Galbusera (σ.σ. που έχει εμπειρία από τα SBK) είναι παρόμοια με τα Pirelli. Δεν θα ήμουν γρηγορότερος με το μαλακό».

 

Πριν ξεκινήσει το GP στο Silverstone, ο Vale έλεγε ότι δεν βλέπει τον εαυτό του στους διεκδικητές του Τίτλου. Άλλαξε η γνώμη του μετά το σημερινό αγώνα;

 

«Παραμένω ρεαλιστής και σκεπτικός. Οι 26β δεν είναι μεγάλη διαφορά αλλά έχουμε αυτό το θέμα στους τελευταίους γύρους. Θα τα δώσω όλα για να το λύσουμε».

 

«Ο βασικός στόχος είναι να επιστρέψουμε στις νίκες, χωρίς να σκεφτόμαστε το Πρωτάθλημα. Το σημερινό αποτέλεσμα ξεπέρασε τις προσδοκίες μου».

 

Ποιούς θεωρεί τα φαβορί για τον Τίτλο;

 

«Τον Marquez και τον Dovizioso. Καταλαβαίνω καλά πως νοιώθει σήμερα ο Marquez. Το ίδιο είχα πάθει κι εγώ στο Mugello...»

 

Περίμενε τόσο δυνατό τον Dovizioso;

 

«Όχι τόσο... είχε περάσει αρκετό διάστημα από τότε που είχε κερδίσει αλλά τώρα γεύεται τη νίκη συχνά. Του το είπα κιόλας. Είναι μεγάλο ταλέντο κι αφοσιωμένος σ’ αυτό που κάνει».

Επόμενο άρθρο »

Lorenzo: Απίθανος ο Dovi σήμερα!

« Προηγούμενο άρθρο

Ο Lowes στη θέση του Luthi

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα