• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ικανοποιημένος κατά το ήμισυ ο Petrux
Στο στεγνό δεν μπορώ να σκέφτομαι το βάθρο
Νέα 10/09/2017 - 00:36

Μετά την πρώτη του θέση χτες, ο Danilo Petrucci είχε βάλει ψηλά τον πήχη για σήμερα, ωστόσο οι δυσκολίες που συνάντησε ήταν αρκετές κι έμεινε στην 8η θέση.

 

«Στόχος ήταν η πρώτη σειρά και την έχασα για ένα δέκατο μόλις, όμως για να είμαι ειλικρινής περίμενα περισσότερα», παραδέχεται ο Petrux.

 

«Χτες δεν ένοιωθα και τόσο καλά, αλλά ήμουν γρήγορος. Σήμερα από την άλλη δυσκολεύτηκα περισσότερο. Είμαι ικανοποιημένος κατά το ήμισυ».

 

Ο λόγος; «Με εμπόδιζε ο αέρας... ειδικά στις γρήγορες στροφές. Δοκιμάσαμε πολλά πράγματα, αλλά δεν δούλεψαν όλα».

 

Το βάθρο αποτελεί λοιπόν όνειρο;

 

«Είναι δύσκολο ναι... οι Dovi, Marquez και Vinales έχουν κάτι παραπάνω και νομίζω ότι και οι Lorenzo και Pedrosa είναι ταχύτεροι».

 

«Θα είναι ωραία αν είμαι μέσα στους πρώτους έξι. Τη διαφορά θα κάνει όποιος διαχειριστεί καλύτερα τα ελαστικά και σ’ αυτό το κομμάτι είμαι ικανοποιημένος με την πρόοδό μας».

 

Κι αν βρέξει, όπως όλα δείχνουν;

 

«Θα είναι ακόμα ένα πρόβλημα, αν και μεγαλύτερο για τους διεκδικητές του Τίτλου. Εγώ θα έχω λιγότερα να χάσω και σίγουρα θα το παλέψω».

 

Χτες ο Petrux είχε την πρώτη θέση αν και εμπύρετος. Πως αισθανόταν σήμερα;

 

«Καλύτερα. Κατάφερα και κοιμήθηκα. Στους πρώτους γύρους δεν ήμουν συγκεντρωμένος, αλλά από φυσική κατάσταση - χάρη στην προπόνησή μου - δεν είχα πρόβλημα».

Επόμενο άρθρο »

Misano MotoGP: Ζέσταμα

« Προηγούμενο άρθρο

Pedrosa: Δύσκολο...

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα