• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Petrux: Ανάμεικτα συναισθήματα
Δεν μετανοιώνω... το πάλεψα σε όλο τον αγώνα!
Νέα 10/09/2017 - 21:23

Μια γλυκόπικρη γεύση έμεινε στο στόμα του Danilo Petrucci μετά το τέλος του σημερινού αγώνα στο Misano.

 

Ο Ιταλός πήρε ένα καταπληκτικό βάθρο σε δύσκολες συνθήκες, όμως αν και προηγούνταν για το μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, έχασε τη νίκη στο τέλος.

 

«Ανάμεικτα συναισθήματα ναι.... είμαι χαρούμενος που είμαι στο βάθρο, στην Ιταλία, αλλά ήμουν μπροστά δεν ξέρω κι εγώ για πόσους γύρους...».

 

«Οχτώ γύρους πριν το τέλος πήρα ένα μεγάλο ρίσκο στην 6 και τότε είπα από μέσα μου, οκ ίσως με περάσει ο Marc. Όμως φέρθηκε έξυπνα και δεν ήθελε να μείνει μπροστά».

 

«Σκέφτηκα να τον αφήσω μπροστά για να δώσει αυτός το ρυθμό, αλλά φοβήθηκα ότι θα τον έχανα μιας και στο ζέσταμα ήταν πολύ δυνατός».

 

«Στον προτελευταίο γύρο πήρε φοβερά την τελευταία στροφή και μετά με πέρασε στην 1. Στην 4 προσπάθησα να τον περάσω, είδα ότι άνοιξε τη γραμμή του, όμως έκανα λάθος κι έμεινα μπροστά επειδή είμαι ψηλός».

 

«Ο Marc έκανε έναν απίστευτο τελευταίο γύρο και είμαι λίγο λυπημένος για τη 2η θέση, όμως δεν μετανοιώνω γιατί πάλεψα σε όλο τον αγώνα».

 

Ο Petrux προσπάθησε σε διάφορα σημεία του αγώνα να ξεφύγει από τον Marc, χωρίς όμως να τα καταφέρει στην πίστα που σταδιακά στέγνωνε.

 

«Όταν ήμουν μπροστά δεν πίεζα πολύ, όπως όλοι, μιας και οι συνθήκες ήταν δύσκολες. Ήξερα βέβαια ότι ο Marc ήταν πολύ γρήγορος».

 

«Δυο-τρεις φορές προσπάθησα να πιέσω για να κάνω διαφορά, γιατί ήξερα ότι ο Marc θα ήταν δυνατός στους τελευταίους γύρους».

 

«Ήλπιζα να ήταν μαζί μας και ο Dovi, αλλά όταν προσπάθησα να πάρω τη νίκη στο τέλος ήταν μακριά».

 

«Τελικά δεν κατάφερα να ξεφύγω από τον Marc. Χωρίς να πιέζω ήμουν στο όριο και ήταν δύσκολο μόνο και μόνο να μείνεις πάνω στη μοτοσυκλέτα».

Επόμενο άρθρο »

Dovi: Ρίσκο;

« Προηγούμενο άρθρο

Marquez: Χωρίς ρίσκο...

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα