• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Fenati: Δεν ήταν μαγικό!
Χτίζαμε το βρόχινο set-up από την αρχή της χρονιάς
Νέα 15/09/2017 - 16:34

Το εκπληκτικό αποτέλεσμα και η απόλυτη κυριαρχία του Romano Fenati στο βρόχινο αγώνα του Misano, δεν ήταν ένα αναπάντεχο αποτέλεσμα για τον ίδιο.

 

Ο Ιταλός άσος κυριάρχησε με τον πλέον πειστικό τρόπο μέσα στην πίστα της πατρίδας του, καταφέρνοντας να κερδίσει τον αγώνα με 28,594’’ διαφορά από τον δεύτερο!

 

«Δεν είμαι μάγος στη βροχή, όμως από το πρωί η μοτοσυκλέτα μου έδινε τρομερή αυτοπεποίθηση χάρη στη δουλειά που κάναμε με την ομάδα».

 

«Δυστυχώς, ή ευτυχώς, ο Mirko (Cecchini αρχιμηχανικός του) μ’ ακούει και όταν μου εξηγεί κάποιο πρόβλημα δεν είναι επιφανειακός».

 

«Από την αρχή της χρονιάς δουλεύουμε και χτίζουμε ένα βρόχινο set-up, το οποίο και προφανώς αλλάζει ανάλογα με την πίστα».

 

Η εμφάνιση του Romano Fenati ήταν καθηλωτική, κατακτώντας τη νίκη σε μια πάρα πολύ γλιστερή πίστα, ενώ δεν έκανε το λάθος σ’ έναν αγώνα με 23 πτώσεις και 15 μόνο οδηγούς να τερματίζουν.

 

«Η ομάδα μου έδωσε τεράστια αυτοπεποίθηση, όπως κι εγώ σε αυτούς. Ήξερα ότι θα ήμουν γρήγορος, δεν περίμενα όμως έναν τέτοιο αγώνα».

 

«Αυτό ήταν και ένα από τα μυστικά μου, καθώς αν έμπαινα μέσα με τη νοοτροπία ότι είμαι ο πιο δυνατός, τότε πιθανότατα θα έπεφτα».

 

«Στην αρχή δεν έκανα προσπεράσεις, μετά όμως είδα ότι ήμουν ικανός για επιθέσεις κι αυτό έκανα. Από εκεί και πέρα έκανα το δικό μου αγώνα».

 

«Ελπίζω να ικανοποίησα τους οπαδούς που έδωσαν το παρόν παρά τη βροχή».

Επόμενο άρθρο »

SBK-Motul Portimao: ΕΔ2

« Προηγούμενο άρθρο

Μυστήριο με Martin!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα