• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Brivio: Δεν σκέφτηκα να τον αλλάξω!
Υπερασπίζεται τον Andrea Iannone
Νέα 18/09/2017 - 12:40

Δεν χρειάζεται να επαναλάβουμε για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει φέτος ο Andrea Iannone, στην πρώτη του σεζόν με την GSX-RR.

 

Η πίεση για τον Ιταλό είναι μεγάλη και πρόσφατα έγινε μεγαλύτερη, με διαρροές από Αγγλία ότι η Suzuki σκέφτεται να τον αντικαταστήσει με τον Jonathan Rea!

 

Το γεγονός ότι και οι δυο αναβάτες έχουν συμβόλαιο για το 2018 δεν λέει τίποτα, καθώς το ίδιο συνέβαινε με τον Sam Lowes, ο Βρετανός όμως θ’ αποτελέσει παρελθόν από την ομάδα στο τέλος της χρονιάς.

 

Οι ρήτρες σε όλα τα συμβόλαια δεν μπορούν να γίνουν γνωστές στο κοινό κι έτσι αρκετοί είναι αυτοί που θα ήθελαν να δουν τον Rea στο MotoGP.

 

Αυτό θα επιθυμούσε και η Dorna, καθώς ο Ιρλανδός δείχνει ότι μπορεί να είναι ο μόνιμος Πρωταθλητής των SBK-Motul για τα επόμενα χρόνια, κάτι που χαλάει την τηλεθέαση του Πρωταθλήματος.

 

Ο Davide Brivio πάντως βάζει τα πράγματα στη θέση τους και γελώντας είπε, μόλις τον πληροφόρησαν για τις σχετικές φήμες:

 

«Μάλλον αυτό θέλουν οι Βρετανοί φίλαθλοι, που θα ήθελαν να δουν τον Rea στο MotoGP. Δεν έχουμε καν αναφέρει ένα πιθανό σπάσιμο συμβολαίου του Andrea».

 

«Δεν ξέρω πως αυτό θα ήταν πιθανό... στην πραγματικότητα δεν μπορώ να το κατανοήσω καν».

 

Ο Brivio δίνει ψήφο εμπιστοσύνης στον αναβάτη του, αν και είναι αλήθεια ότι η παρουσία του στο γκαράζ της Suzuki είναι πολύ κάτω των προσδοκιών.

 

«Θεωρώ ότι ακόμα δεν έχουμε δει την πραγματική δύναμη του Andrea και της Suzuki. Οι δυο τους πρέπει να δουλέψουν καλύτερα μαζί».

 

«Ο Iannone είναι ένας πολύ ταλαντούχος αναβάτης ενώ και η μοτοσυκλέτα μας έχει τα δυνατά της σημεία».

 

Άλλη λύση για τα πολλαπλά προβλήματα που αντιμετωπίζουν δεν υπάρχει, παρά η σκληρή δουλειά.

 

«Κάνουμε ό,τι μπορούμε για να προσαρμόσουμε τη μοτοσυκλέτα στον Andrea. Ακούμε τις συμβουλές του, αλλά πρέπει να κάνει κι αυτός δουλειά από την πλευρά του».

 

«Πρέπει να εκμεταλλευτούμε τις δυνατότητες που υπάρχουν. Ξέρω ότι πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε, αλλά δεν ξέρω πόσο ακόμα χρόνο θα χρειαστούμε».

Επόμενο άρθρο »

Yamaha: Δεν έχουμε μιλήσει

« Προηγούμενο άρθρο

Έγραψε ιστορία η Carrasco!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα