• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Marquez/Pedrosa/Lorenzo για Rossi
«Άκρως εντυπωσιακή η εμφάνισή του»
Νέα 25/09/2017 - 12:10

Στη συνέντευξη τύπου που ακολούθησε το χτεσινό αγώνα, ζητήθηκε από τους τρεις νικητές να πουν τη γνώμη τους για τον αγώνα που έκανε ο Rossi.

 

Ο Valentino επέστρεψε 23 ημέρες μετά το χειρουργείο στο σπασμένο του πόδι και κατάφερε το Σάββατο να είναι στην πρώτη σειρά και την Κυριακή μέσα στην πεντάδα!

 

Ο νικητής του αγώνα, Marc Marquez, είπε σχετικά:

 

«Ήταν ήδη εκπληκτικό το γεγονός ότι ήταν εδώ μετά από ένα τέτοιο σπάσιμο. Δεν νομίζω να το έχει κάνει κανείς».

 

«Είναι επίσης απίστευτο ότι ήταν μόνο μισό δευτερόλεπτο πίσω από τον Vinales με ίδια μοτοσυκλέτα και μ’ αυτό τον τραυματισμό. Το ταλέντο του κάνει τη διαφορά».

 

Ο Dani, που πάντως δεν ήταν ευχαριστημένος με μια κίνηση του Rossi μέσα στον αγώνα, σχολίασε:

 

«Σίγουρα, όπως είπε και ο Marc ήταν ήδη εκπληκτικό το ότι ανάρρωσε τόσο γρήγορα».

 

«Προφανώς κάθε τραυματισμός είναι διαφορετικός. Μπορεί να είναι στο ίδιο σημείο, αλλά άλλες φορές αργείς ν’ αναρρώσεις και άλλες όχι. Σίγουρα η αποφασιστικότητά του έπαιξε ρόλο».

 

Τέλος,  μίλησε ο Jorge Lorenzo που γνωρίζει καλά κι αυτός από επικές επιστροφές, έχοντας οδηγήσει μια ημέρα μετά από σπάσιμο της κλείδας του στο Assen, το 2014, όταν και τερμάτιζε στην 5η θέση τον αγώνα.

 

«Είναι εντυπωσιακός όλο το Σ/Κ. Οι κατατακτήριες που έκανε χτες και ειδικά ο τρόπος που ανάρρωσε. Δεν είναι το ίδιο το σώμα ενός 15χρονου και το σώμα ενός 38χρονου».

 

«Ένοιωθα καλύτερα ημέρα με την ημέρα και κατάφερε να είναι μερικά δέκατα πίσω από τον Vinales και μάλιστα σε μια πίστα που δεν είναι στις αγαπημένες του. Πολύ εντυπωσιακό».

Επόμενο άρθρο »

Moto3: Τιμωρία για Mir!

« Προηγούμενο άρθρο

O Rossi απαντά στον Pedrosa

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα