• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
1ος Αγώνας - GP Ταϊλάνδης (Burriram)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Μένει ο Smith στην ΚΤΜ
Το επιβεβαίωσε η ομάδα
Νέα 11/10/2017 - 09:44

Το δίδυμό της για το 2018 αποκάλυψε η ομάδα της ΚΤΜ στη μεγάλη κατηγορία και δίπλα στον Pol Espargaro θα παραμείνει ο Bradley Smith.

 

Η επιβεβαίωση αυτή βάζει τέλος στις φήμες ότι ο Βρετανός άσος θα έχανε τη θέση του από τον δοκιμαστή της ομάδας, Mika Kallio.

 

Παρά τις εξαιρετικές εμφανίσεις του τελευταίου με την RC16, η KTM αποφάσισε να μείνει πιστή στο συμβόλαιό της με τον Smith, δίνοντάς του άλλη μια ευκαιρία.

 

«Η KTM ήταν δίπλα στον Smith από το πρώτο του τεστ πάνω στην RC16 στην Valencia, το 2016», διαβάζουμε στο επίσημο Δελτίο Τύπου.

 

«Ταίριαξε με την ομάδα καλά και δούλεψε σκληρά σε κάθε τεστ και αγώνα».

 

«Η ομάδα θέλει να επιβεβαιώσει ότι το 2018 θα παραμείνει πιστή στον Smith καθώς και οι δυο πλευρές επιθυμούν να βελτιωθούν τα αποτελέσματά μας».

 

«Είναι ένας οδηγός με νίκες και βάθρα στις τρεις κατηγορίες του Πρωταθλήματος και η KTM θέλει να επαναλάβει αυτές τις εμφανίσεις του με την πορτοκαλί μοτοσυκλέτα».

Επόμενο άρθρο »

Pedrosa: Σπέσιαλ Motegi!

« Προηγούμενο άρθρο

Moto3: Οι μεταγραφές

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΤΟΥ MotoGP 2026;
  • Ο MARCO BEZZECCHI ΜΕ ΤΗ ΔΥΝΑΤΗ APRILIA
  • O MARC MARQUEZ ME THN ΚΥΡΙΑΡΧΗ DUCATI
  • O PECCO BAGNAIA ΠΟΥ ΘΑ ΞΑΝΑΒΡΕΙ ΤΗ ΧΑΜΕΝΗ ΤΟΥ ΑΙΣΘΗΣΗ
  • Ο JORGE MARTIN ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ ΣΕ 100% ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΕΜΑΘΕ ΤΗΝ APRILIA
  • O ALEX MARQUEZ ΠΟΥ ΕΔΕΙΞΕ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΟΛΟ ΤΟ 2025
  • Ο FABIO QUARTARARO ΑΝ Η ΥΑΜΑΗΑ ΒΡΕΙ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ
  • ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ