• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Επιστρέφει ο Eric Granado
Στην Moto2 και την Forward Racing
Νέα 12/10/2017 - 11:32

Η ομάδα της Forward Racing ανακοίνωσε το δεύτερο αναβάτη της για το 2018, που θα πάρει θέση δίπλα στον Stefano Manzi.

 

Πρόκειται για ένα γνώριμο όνομα στους φίλους του Πρωταθλήματος, τον Eric Granado που φέτος αγωνίζεται με επιτυχία στην Moto2 του Ισπανικού Πρωταθλήματος.

 

Ο Βραζιλιάνος άσος είναι πρώτος στη βαθμολογία, με 16β διαφοράς από τον επίσης γνωστό μας, Ricky Cardus, ενώ απομένει ένας αγώνας για το τέλος (στην Valencia).

 

Η πορεία της καριέρας του τα πρώτα χρόνια ήταν εντυπωσιακή, με επιστέγασμα την 5η του θέση το 2011 στα 125cc του Ισπανικού Πρωταθλήματος κι ενώ ήταν μόλις 15 ετών.

 

Το 2012 έκανε το βήμα στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα και μάλιστα απευθείας στην Moto2 (από το Silverstone κι έπειτα), όπου και τα πράγματα ήταν δύσκολα για τον Βραζιλιάνο άσο.

 

Τα δυο επόμενα χρόνια αγωνίστηκε στην Moto3 έχοντας 7β το 2013 (παίρνοντας την 9η θέση στο Mugello) και μόλις 2β το 2014 (14ος στο Sachsenring).

 

«Είμαι χαρούμενος και ευγνώμων στον Giovanni Cuzari που μου δίνει αυτή την ευκαιρία να έρθω σε μια πολύ επαγγελματική ομάδα».

 

«Το επίπεδό μου είναι καλό τώρα και είμαι έτοιμος να επιστρέψω στην κατηγορία. Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό ώστε να είμαι όσο το δυνατόν πιο γρήγορα κοντά στους πρώτους».

 

«Ανυπομονώ να ξεκινήσει η επόμενη σεζόν, αλλά τώρα πρέπει να παραμείνω συγκεντρωμένος στις υποχρεώσεις μου στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα».

Επόμενο άρθρο »

Motul και Suzuki

« Προηγούμενο άρθρο

Motegi: Η ιστορία

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα