• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Marquez: Έδωσε εντολές η Ducati;
Είναι φυσιολογικό, συμφωνώ απολύτως!
Νέα 30/10/2017 - 14:25

Το ρίσκο να κυνηγήσει μπροστά τον Johann Zarco ήταν μεγάλο και ο Marc Marquez αρκέστηκε στην τέταρτη θέση και τους 13 βαθμούς.

 

Δεν ήταν ότι δεν προσπάθησε, αλλά ένα γλίστρημα στην προτελευταία στροφή τον προειδοποίησε για το μεγάλο ρίσκο και τον οδήγησε στο να κάνει αμυντικό αγώνα.

 

«Είμαι άνθρωπος...» έλεγε μετά το τέλος του αγώνα ο Marquez. «Ένοιωθα καλά μετά τον αγώνα διότι ήταν από τις χειρότερες συνθήκες που θα μπορούσα να έχω».

 

«Πάντως το προσπάθησα...»

 

Χωρίς όμως αποτέλεσμα και στη συνέχεια εξηγεί τις διαφορές ανάμεσα στην Ducati και στην Honda του.

 

«Ήταν δυνατές στην επιτάχυνση, όπως πάντα. Το βασικό ήταν όμως ότι δεν ήμουν δυνατός στα φρένα και στην είσοδο της στροφής, όπως σε άλλους αγώνες».

 

«Ήδη από την Παρασκευή δεν ένοιωθα καλά στο βρεγμένο. Και ειλικρινά, είμαι απλά άνθρωπος και όταν παλεύεις για τον Τίτλο, έχεις ένα μικρό γλίστρημα και νομίζεις ότι θα πέσεις».

 

«Είναι λογικό... ίσως αν πίεζα να ήμουν Πρωταθλητής από τώρα. Αλλά αν έπεφτα τότε το προβάδισμα θα ήταν 7-8β. Οπότε καλύτερα βήμα-βήμα».

 

«Η πίεση υπάρχει και προσπαθείς να τη διαχειριστείς. Από την Παρασκευή είχα καταλάβει ότι δεν ήταν εύκολο Σ/Κ εδώ. Το είχα πει».

 

«Χάσαμε την ευκαιρία να βρούμε ένα σωστό set-up στις ΕΔ4. Αλλά οκ, επιστρέψαμε και στο ζέσταμα μπορεί να ήμουν 8ος αλλά ένοιωθα καλά με το set-up και πίστευα ότι μπορούσα το βάθρο».

 

Τέλος, τόνισε ότι η συμπεριφορά από το στρατόπεδο της Ducati ήταν απολύτως φυσιολογική και αναμενόμενη.

 

«Ειλικρινά είναι κάτι το φυσιολογικό. Πολλές φορές δεν χρειάζεται να πεις ή να στείλεις κάποιο μήνυμα».

 

«Όταν είσαι επαγγελματίας, νοιώθεις την ομάδα, είσαι έξυπνος, καταλαβαίνεις ότι εσύ πας για νίκη στον αγώνα και ο άλλος για νίκη στο Πρωτάθλημα».

 

«Είναι απολύτως φυσιολογικό και συμφωνώ απολύτως με ό,τι έκαναν... ήταν εξαιρετική δουλειά».

Επόμενο άρθρο »

Rossi: Μ’ αυτή τη μοτοσυκλέτα;

« Προηγούμενο άρθρο

Sepang Φωτογραφικό

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα