• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
1ος Αγώνας - GP Ταϊλάνδης (Burriram)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
SBK-Motul: Φρενάροντας στο Qatar
Οι δυσκολίες στην ερημική πίστα Losail
Νέα 02/11/2017 - 14:43

Η πίστα Losail στο Qatar φιλοξενεί και φέτος τον τελευταίο αγώνα των SBK-Motul, που έκανε ντεμπούτο στην πίστα το 2005, ένα χρόνο αφότου αυτή κατασκευάστηκε.

 

Σε αντίθεση με το πρόγραμμα των άλλων Γύρων, το Qatar ξεκινά Πέμπτη και ολοκληρώνεται Σάββατο, με δυο νυχτερινούς αγώνες.

 

Σύμφωνα με την Brembo, που μας στέλνει όλες τις πληροφορίες, το Qatar είναι μια αρκετά απαιτητική πίστα για τα φρένα των μοτοσυκλετών των SBK-Motul.

 

Η πίστα έχει πάρει βαθμολογία «3» στην κλίμακα 1-5 της Brembo.

 

Υπάρχουν 16 στροφές στην εν λόγω πίστα και 13 σημεία φρένων, ένας αριθμός ρεκόρ για το Πρωτάθλημα των SBK-Motul.

 

Η πιο απαιτητική στροφή της πίστας είναι η πρώτη, στο τέλος της ευθείας-εκκίνησης τερματισμού των 1,068 μέτρων.

 

Εκεί οι αναβάτες των SBK-Motul αναπτύσσουν ταχύτητα στα 309χλμ/ώρα για να πέσουν στα 100χλμ/ώρα σε διάστημα τεσσάρων δευτερολέπτων.

 

Διανύουν 231 μέτρα φρενάροντας και ασκούν δύναμη 5.7 κιλών στη μανέτα του φρένου, ενώ η μέγιστη επιβράδυνσή φτάνει στο 1.5g.

 

Επόμενο άρθρο »

Ο Ajo υπέγραψε τον D. Binder

« Προηγούμενο άρθρο

Πανέτοιμος ο Davies!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΤΟΥ MotoGP 2026;
  • Ο MARCO BEZZECCHI ΜΕ ΤΗ ΔΥΝΑΤΗ APRILIA
  • O MARC MARQUEZ ME THN ΚΥΡΙΑΡΧΗ DUCATI
  • O PECCO BAGNAIA ΠΟΥ ΘΑ ΞΑΝΑΒΡΕΙ ΤΗ ΧΑΜΕΝΗ ΤΟΥ ΑΙΣΘΗΣΗ
  • Ο JORGE MARTIN ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ ΣΕ 100% ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΕΜΑΘΕ ΤΗΝ APRILIA
  • O ALEX MARQUEZ ΠΟΥ ΕΔΕΙΞΕ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΟΛΟ ΤΟ 2025
  • Ο FABIO QUARTARARO ΑΝ Η ΥΑΜΑΗΑ ΒΡΕΙ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ
  • ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ