• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Η Michelin στην Valencia
Με ασύμμετρα πίσω ελαστικά
Νέα 08/11/2017 - 11:39

Ο Αγώνας της Valencia πλησιάζει με γοργούς ρυθμούς και είναι ο Γύρος που όχι μόνο θα ολοκληρώσει τη φετινή σεζόν, αλλά θα αναδείξει και τον νέο Πρωταθλητή!

 

Η Michelin, όπως και όλο το paddock, προετοιμάζονται πυρετωδώς για τη γιορτή στην πίστα Ricardo Tormo της Ισπανίας.

 

Παράλληλα, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι μόλις δυο 24ωρα μετά τον αγώνα, ξεκινά η νέα σεζόν με τις επίσημες δοκιμές της Τρίτης.

 

Όσον αφορά στα ελαστικά του τελευταίου αγώνα της σεζόν, η Michelin θα φέρει ασύμμετρα πίσω ελαστικά (μαλακά/μεσαία/σκληρά) με ενισχυμένη την αριστερή πλευρά.

 

Στα μπροστά ελαστικά, οι οδηγοί θα έχουν να επιλέξουν ανάμεσα στα μαλακά και στα σκληρά που θα είναι ασύμμετρα, ενώ τα ελαστικά με τη μεσαία γόμα θα είναι συμμετρικά.

 

Ο Piero Taramasso εξηγεί: «Είναι ωραίο που επιστρέφουμε στην Ευρώπη, αλλά συγχρόνως υπάρχει μια αίσθηση απογοήτευσης, καθώς αυτός είναι ο τελευταίος αγώνας».

 

«Η Valencia έχει τις δικές της προκλήσεις κι έτσι θέλουμε ελαστικά που να ζεσταίνονται γρήγορα, ειδικά το πρωί με τις χαμηλές θερμοκρασίες, και να έχουν καλή πρόσφυση, ειδικά δεξιά».

 

«Επίσης είναι μια πίστα με πολλές αριστερές και το ελαστικό δεν προλαβαίνει να κρυώσει στ’ αριστερά και με αυτό υπόψη, φέραμε τα ασύμμετρα ελαστικά».

 

«Ο τελευταίος αγώνας είναι πάντα μια μεγάλη γιορτή και το ίδιο ισχύει και φέτος, ειδικά με τον Τίτλο που θ’ αποφασιστεί εκεί».

Επόμενο άρθρο »

Test για Yamaha

« Προηγούμενο άρθρο

Rossi @ EICMA

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα