• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Valencia MotoGP: ΕΔ1
Εκπλήξεις στην πρώτη τριάδα, 1ος ο Iannone!
Νέα 10/11/2017 - 13:04

Ο Andrea Iannone ήταν αυτός που - κάνοντας την έκπληξη - πήρε την πρώτη θέση στις σημερινές ΕΔ1, μπροστά από μια ασυνήθιστη παρουσία οδηγών στις 3 πρώτες θέσεις.

 

Αρκετοί ήταν αυτοί που στο τέλος έβαλαν το μαλακό πίσω ελαστικό για να κατεβάσουν χρόνους, με τον Iannone να είναι ο καλύτερος μπροστά από τον Jack Miller.

 

Ο Αυστραλός ήταν δυνατός από το πρώτο λεπτό του 45λεπτου, ενώ μαζί τους - στην πρώτη τριάδα - ήταν ο εντυπωσιακός Pol Espargaro και η ΚΤΜ του.

 

Τέσσερεις κατασκευαστές στις πρώτες τέσσερεις θέσεις, με τον Andrea Dovizioso - στον πιο σημαντικό αγώνα της ζωής του - να είναι η καλύτερη Ducati, μπροστά από τον μεγάλο του αντίπαλο.

 

Σε μια πίστα που τη γνωρίζουν όλοι πολύ καλά, οι διαφορές ήταν μικρές και μόλις 35χιλ χώρισαν τον Marquez από τον Dovizioso.

 

Πάντως ο Marc ήταν αρκετά δυνατός, κλείνοντας την πρώτη περίοδο με μια σειρά γρήγορων γύρων, πέντε συνεχόμενων στο 1:31.

 

Πίσω από τον Marquez, ο Vinales ήταν η καλύτερη Yamaha με διαφορά μόλις 58χιλ από τη δορυφορική Μ1 του Johann Zarco.

 

Τη δεκάδα έκλεισα οι Cal Crutchlow, ο εντυπωσιακός και πάλι με την ΚΤΜ του, Mika Kallio και ο πολυνίκης στην πίστα της Valencia, Dani Pedrosa.

Επόμενο άρθρο »

Valencia Moto2: ΕΔ1

« Προηγούμενο άρθρο

Valencia Moto3: ΕΔ1

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα