• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Valencia MotoGP: ΕΔ2
Πρώτος ο Lorenzo, έπεσε ο Marquez!
Νέα 10/11/2017 - 17:23

Μόλις 12ος το κρύο πρωινό στην Valencia, ο Jorge Lorenzo ανέβασε την απόδοσή του το μεσημέρι και κατάφερε να πάρει την πρώτη θέση στις ΕΔ2.

 

Έτσι, ο Ισπανός της Ducati αναπτέρωσε τις ελπίδες του για μια πρώτη νίκη με την καινούργια του μοτοσυκλέτα, ένα χρόνο μετά την τελευταία του στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα.

 

Ο Lorenzo, που αυτός κέρδισε τον περσινό αγώνα στην Valencia, ήταν 0.122δ πιο γρήγορος από τον Dani Pedrosa, αλλά με το μαλακό πίσω ελαστικό, ενώ ο πολύ δυνατός Dani είχε το μεσαίο.

 

Την τρίτη θέση - και με διαφορά τριών δεκάτων από την κορυφή - πήρε ο Dovizioso που και αυτός είχε το μαλακό πίσω ελαστικό.

 

Από την άλλη, ο Marquez είχε την 26η φετινή του πτώση κι έμεινε στην 5η θέση της λίστας με τους χρόνους, φορώντας αυτή τη φορά το σκληρό μπροστινό ελαστικό (το πρωί είχε το μαλακό) και το μαλακό πίσω (το πρωί είχε το μεσαίο).

 

Ανάμεσα στους δυο διεκδικητές του Τίτλου ήταν ο κορυφαίος δορυφορικός αναβάτης για το 2017 και ο καλύτερος Rookie της σεζόν, Johann Zarco, χρησιμοποιώντας τα αγαπημένα του μαλακά ελαστικά.

 

Οι Jack Miller, Cal Crutchlow, Michele Pirro (κάνει έκτακτη συμμετοχή), Valentino Rossi και Pol Espargaro ήταν στη δεκάδα των πρώτων στις ΕΔ2.

 

Τα αδέρφια Espargaro είχαν μια πτώση στο τέλος των ΕΔ2, ενώ 18ος ήταν ο πρώτος των ΕΔ1, Andrea Iannone που επίσης έπεσε το μεσημέρι.

 

Ωστόσο ο Iannone ήταν μέσα στη δεκάδα των καλύτερων στα συνδυασμένα αποτελέσματα, βάσει του πρωινού του χρόνου.

 

Αντίθετα στους δέκα πρώτους των συνδυασμένων αποτελεσμάτων δεν ήταν οι δυο εργοστασιακές των Rossi και Vinales.

Επόμενο άρθρο »

Valencia Moto2: ΕΔ2

« Προηγούμενο άρθρο

Valencia Moto3: ΕΔ2

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα