• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
1ος Αγώνας - GP Ταϊλάνδης (Burriram)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
SBK-Motul: Gagne για Honda!
Ο νέος ομόσταυλος του Camier
Νέα 08/12/2017 - 10:55

Εδώ και λίγο καιρό είχαμε αναφέρει ότι ο Jake Gagne ήταν το φαβορί για να πάρει τη δεύτερη μοτοσυκλέτα στο γκαράζ της Honda στα SBK-Motul.

 

Πριν λίγες ώρες ήρθε και η επίσημη επιβεβαίωση: ο Αμερικανός άσος θα είναι ομόσταυλος του Leon Camier.

 

Ο Gagne πήρε μέρος σε μερικούς αγώνες στα SBK-Motul φέτος, ξεχωρίζοντας για τον εντυπωσιακό τρόπο οδήγησής του.

 

Ο 24χρονος Αμερικανός, ο ένας από τους δυο τη νέα σεζόν στο Πρωτάθλημα, δήλωνε χαρούμενος μετά την οριστικοποίηση της συμφωνίας:

 

«Στους τρεις Γύρους που αγωνίστηκα με την Honda, έμαθα πολλά και είχα καλή συνεργασία με την ομάδα και θέλω να τους ευχαριστήσω γι’ αυτό».

 

«Το να αγωνιστώ για όλη τη σεζόν θα είναι σαν όνειρο που γίνεται αληθινό και οφείλω αυτή την ευκαιρία στους χορηγούς, στην Honda και στην Ten Kate».

 

Μετά από μια δύσκολη φετινή σεζόν, η Honda θα ξεκινήσει το ’18 με νέους αναβάτες στο γκαράζ και με την ελπίδα ότι οι νέοι κανονισμοί θα τη βοηθήσουν να βρει λύσεις.

Επόμενο άρθρο »

Biaggi: Ο Marquez;

« Προηγούμενο άρθρο

Suzuki: «Φτωχό» το 2017

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΤΟΥ MotoGP 2026;
  • Ο MARCO BEZZECCHI ΜΕ ΤΗ ΔΥΝΑΤΗ APRILIA
  • O MARC MARQUEZ ME THN ΚΥΡΙΑΡΧΗ DUCATI
  • O PECCO BAGNAIA ΠΟΥ ΘΑ ΞΑΝΑΒΡΕΙ ΤΗ ΧΑΜΕΝΗ ΤΟΥ ΑΙΣΘΗΣΗ
  • Ο JORGE MARTIN ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ ΣΕ 100% ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΕΜΑΘΕ ΤΗΝ APRILIA
  • O ALEX MARQUEZ ΠΟΥ ΕΔΕΙΞΕ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΟΛΟ ΤΟ 2025
  • Ο FABIO QUARTARARO ΑΝ Η ΥΑΜΑΗΑ ΒΡΕΙ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ
  • ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ