• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Tech3: Με Hernandez στην Sepang
Και υποψήφιος για οδηγός της το 2018
Νέα 25/01/2018 - 15:43

Ο Yonny Hernandez είναι στη λίστα της Tech3 για πιθανός αντικαταστάτης του Jonas Folger, ενώ η ομάδα τον επιβεβαίωσε για τις δοκιμές της Sepang.

 

Έτσι ο Κολομβιανός θα περάσει τις πρώτες του «εξετάσεις» στην πίστα της Μαλαισίας σε λίγα 24ωρα.

 

Το θέμα με τον Hernandez είναι ότι ενώ έχει συμφωνήσει με την Pedercini, εν τέλει φαίνεται ότι δεν έχει υπογράψει ακόμα δεσμευτικό συμβόλαιο.

 

Αυτό είναι βασική προτεραιότητα για τον Herve Poncharal, ο οποίος έχει τονίσει από την πρώτη στιγμή ότι θέλει να πάρει οδηγό που δεν έχει συμβόλαιο.

 

«Είμαι πολύ χαρούμενος που ανακάλυψα ότι ο Hernandez δεν έχει συμβόλαιο. Θα έχει την ευκαιρία να δείξει τι μπορεί να κάνει με την Yamaha στην Sepang».

 

«Είμαι χαρούμενος που θα του δώσω την ευκαιρία να δοκιμάσει για τρεις ημέρες τη μοτοσυκλέτα. Ωστόσο δεν θα παρθεί καμμία απόφαση ακόμα».

 

Ο Hernandez πέρασε πέντε χρόνια στη μεγάλη κατηγορία - από το 2012 μέχρι το 2016 - έχοντας ως καλύτερη μια 14η θέση στη γενική βαθμολογία το ’15 (με την Pramac).

 

Το καλύτερό του αποτέλεσμα σε Αγώνα της μεγάλης κατηγορίας είναι η 7η θέση. Ο Κολομβιανός τόνισε:

 

«Πρώτα απ’ όλα θέλω να πω ότι λυπάμαι για τον Jonas κι ελπίζω να γίνει γρήγορα καλά. Από την άλλη είμαι πολύ χαρούμενος γι’ αυτή τη φανταστική ευκαιρία που μου δίνεται».

 

«Είμαι ενθουσιασμένος που θα είμαι στο τεστ και θα δουλέψω με μια πολύ καλή ομάδα και με μια πολύ καλή μοτοσυκλέτα».

Επόμενο άρθρο »

Δυο μαύρα άλογα για Dovi!

« Προηγούμενο άρθρο

Η Kawasaki «βρυχάται»

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα