• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
1ος Αγώνας - GP Ταϊλάνδης (Burriram)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Απογοητευμένος ο Davies
Το παράκανα κι έγινε το λάθος
Νέα 27/02/2018 - 09:44

Δεν θα μπορούσε να είναι χαρούμενος με την παρουσία του στον 2ο Αγώνα της Αυστραλίας ο Chaz Davies, ο εργοστασιακός αναβάτης της Ducati στα SBK-Motul.

 

Ο Βρετανός έκανε τέλεια αλλαγή ελαστικών και ήταν πρώτος όταν επέστρεψε στην πίστα. Ωστόσο στην προσπάθειά του να κάνει διαφορά, δεν απέφυγε την πτώση.

 

«Ειλικρινά ένοιωθα καλά και νόμιζα ότι υπήρχε περιθώριο στο πρώτο μισό του Αγώνα. Και μετά την αλλαγή πίστευα ότι θα μπορούσα να κερδίσω τον Αγώνα».

 

«Ήταν, νομίζω, η πρώτη φορά που πίεσα τόσο πολύ με καινούργιο ελαστικό μιας και ποτέ δεν βγαίνουμε από τα pits για να πάμε τόσο γρήγορα».

 

«Ίσως λοιπόν να το παράκανα κι έγινε το λάθος αν και ήταν στο τέλος της στροφής όταν έχασα το μπροστινό».

 

Πλέον ο Davies ετοιμάζεται για το δεύτερο Γύρο της σεζόν, στην Buriram της Ταϊλάνδης στις 23 με 25 Μαρτίου.

 

«Φέτος θα έχουμε πολλούς που θα παλεύουν για το βάθρο, όπως είδαμε κι εδώ, έτσι θα υπάρχει ενδιαφέρον. Θα ανασυνταχθούμε και θα είμαστε έτοιμοι να παλέψουμε στην Buriram».

Επόμενο άρθρο »

Sykes: Ο αγώνας ήταν δικός μου!

« Προηγούμενο άρθρο

Διαχωρισμός στην Yamaha

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΤΟΥ MotoGP 2026;
  • Ο MARCO BEZZECCHI ΜΕ ΤΗ ΔΥΝΑΤΗ APRILIA
  • O MARC MARQUEZ ME THN ΚΥΡΙΑΡΧΗ DUCATI
  • O PECCO BAGNAIA ΠΟΥ ΘΑ ΞΑΝΑΒΡΕΙ ΤΗ ΧΑΜΕΝΗ ΤΟΥ ΑΙΣΘΗΣΗ
  • Ο JORGE MARTIN ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ ΣΕ 100% ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΕΜΑΘΕ ΤΗΝ APRILIA
  • O ALEX MARQUEZ ΠΟΥ ΕΔΕΙΞΕ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΟΛΟ ΤΟ 2025
  • Ο FABIO QUARTARARO ΑΝ Η ΥΑΜΑΗΑ ΒΡΕΙ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ
  • ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ