• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
MOTOGP WORLD #87
Οδηγούμε την Ducati Panigale V4
MOTOGP WORLD 28/02/2018 - 18:02

Κυκλοφορεί στα περίπτερα των Αθηνών (και σε περίπου δυο εβδομάδες στα υπόλοιπα σημεία πώλησης της επικράτειας) το αγαπημένο μας περιοδικό MOTOGP WORLD.

 

Το εξώφυλλο του τεύχους μας δεν θα μπορούσε να μην είναι αφιερωμένο στη μεγάλη αποκλειστικότητα της οδήγησης της Ducati Panigale V4!

 

Αναλυτικά, στην πλούσια ύλη του περιοδικού θα διαβάσουμε:

 

Παρουσίαση

Το αγωνιστικό Τμήμα Ducati Corse παρουσίασε τα νέα χρώματα της μοτοσυκλέτας του 2018, ενώ οι οδηγοί παρουσιάστηκαν έτοιμοι για τη μεγάλη μάχη του Πρωταθλήματος.

 

Test @ Sepang

Η παρουσία των οδηγών της μεγάλης κατηγορίας στη γνώριμή τους Sepang, αποτέλεσε μια ευκαιρία να πάρουμε μια πρώτη γεύση της επερχόμενης σεζόν.

 

Εξέλιξη

Ποιά είναι τα πλάνα της Honda ώστε να παρουσιαστεί πιο γρήγορη το 2018; Ο αρχιμηχανικός του  Marc Marquez, ο Santi Hernandez, μας μιλά για την RC213V της Honda.

 

Αφιέρωμα

Ο Marc Marquez έχει καταφέρει να ξεχωρίσει στο απαιτητικό MotoGP, κατακτώντας το 2017 τον 6ο Τίτλο της καριέρας του, επιβεβαιώνοντας για πολλοστή φορά το αστείρευτο ταλέντο του.

 

MotoGP-Tech

Ο καιρός είναι ένας από τους αστάθμητους παράγοντες στο MotoGP. Τι είναι αυτά, λοιπόν, που πρέπει να προσέξουν οι ομάδες στο set-up των μοτοσυκλετών τους σε βρόχινες συνθήκες;

 

Αφιέρωμα

Φωτογραφικό αφιέρωμα στον 11 φορές Πρωταθλητή Σάκη Συνιώρη, από τους φωτογράφους της  Actiongraphers που βρέθηκαν στη χώρα μας ακριβώς για να καταγράψουν την  11η επιτυχία!

 

Αφιέρωμα

Ο Johann Zarco ήταν η αποκάλυψη της  περσινής σεζόν στη μεγάλη κατηγορία του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ταχύτητας Μοτοσυκλετών και μάλιστα σε ηλικία που δεν θεωρείται < μικρός> για τα δεδομένα του  (μηχανοκίνητου) αθλητισμού.

 

Παρουσίαση

Η Life Motorcycle παρουσίασε το πρόγραμμα των Σχολείων Οδήγησης σε πίστα για το 2018, καθώς και  τη δημιουργία Τουριστικών πακέτων για εκδρομές με μοτοσυκλέτα στην Ελλάδα, παρουσία διάσημων Ιταλών οδηγών.

 

Αφιέρωμα

Οι πρωταθλητές της Μοto2 και Moto3. Η πορεία του  Franco Morbidelli προς την παγκόσμια αναγνώριση στην Μoto 2 δεν ήταν διόλου εύκολη. Ο Joan Mir από την άλλη, κέρδισε με χαρακτηριστική άνεση τον Τίτλο στην Moto3.

 

Συνέντευξη

Ο Μιχάλης Κουτσουμπός πήρε το δεύτερο συνεχόμενο Τίτλο του στην πιο ανταγωνιστική κατηγορία του 2017, την Supersport και με την ευκαιρία απαντά σε μερικά ερωτήματα.

 

Αφιέρωμα

Έχει πια καθιερωθεί η <Αναμέτρηση> Βετεράνων, στην οποία συμμετέχουν αγωνιζόμενοι που έχουν κρεμάσει την αγωνιστική φόρμα τουλάχιστον 5 χρόνια νωρίτερα.

 

Αφιέρωμα

Στο Rally Dakar, ήταν η ΚΤΜ που για μια ακόμη φορά έδειξε την ανωτερότητά της, κατακτώντας τη νίκη με τον Matthias Walkner,τον αναβάτη που πέρυσι είχε τερματίσει στη  δεύτερη θέση.

 

Δοκιμή Ducati

Μια κίνηση ματ της  Ducati Που θα συζητιέται για πολύ καιρό στις πίστες όλου του κόσμου. Η Panigale V4 έρχεται κατευθείαν από το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα!

 

Δοκιμή Ηοnda

 Μια εντυπωσιακή μοτοσυκλέτα από έναν κορυφαίο κατασκευαστή, βρίσκεται στην κορυφή των κυβικών εκατοστών στη νέα κατηγορία Αγώνων SSP300 και με το πλεονέκτημα αυτό θέλει να υπερσκελίσει το μεγαλύτερο βάρος της.

 

Δοκιμή Yamaha

Το κορυφαίο σκούτερ της  Yamaha είναι το  TMAX που από πέρυσι έχει βελτιωθεί κι άλλο, πλησιάζοντας την τελειότητα. Οι ακόμα πιο σπορ επιδόσεις είναι το καλοδεχούμενο στοιχείο, μαζί με πολλά σημεία που έχουν αλλάξει προς το καλύτερο.

 

Δοκιμή Aprilia

Οδηγούμε την μοτοσυκλέτα με την οποία ο Σάκης Συνιώρης πήρε τον 11ο Τίτλο της καριέρας του! Η ομάδα του με έδρα την Λιβαδειά έκανε εξαιρετική δουλειά πάνω σε μια σχετικά παλιά βάση, την Aprilia RSV4 του 2013!

Επόμενο άρθρο »

MOTOGP WORLD #88

« Προηγούμενο άρθρο

MOTOGP WORLD #86

Χορηγοί