• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
1ος Αγώνας - GP Ταϊλάνδης (Burriram)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Qatar Test Ημ. 1: Οι χρόνοι στις 16:00
Σχεδόν όλοι στην πίστα, 1ος ο Rossi
Νέα 01/03/2018 - 16:17

Οι 22 από τους 24 οδηγούς της μεγάλης κατηγορίας έχουν γράψει χρόνο στην πίστα Losail του Qatar, με μόνη εξαίρεση τους Karel Abraham και Cal Crutchlow.

 

Αυτή τη στιγμή, στα μισά της πρώτης ημέρας δοκιμών, ο Valentino Rossi είναι αυτός που κρατά την πρώτη θέση.

 

Ο Ιταλός ξεκίνησε δυνατά με τους πρώτους του γύρους στην πίστα, την ώρα που οι υπόλοιπες Yamaha δεν τα πάνε και τόσο καλά.

 

Η επόμενη M1 είναι αυτή του Johann Zarco που είναι 9ος και ένα δευτερόλεπτο πιο αργός από τον Valentino, ενώ ο Vinales είναι στην 11η θέση.

 

Ο Syahrin κάνει μόλις το δεύτερό του τεστ με μοτοσυκλέτα MotoGP και είναι 17ος, μπροστά από τον Smith και τους τρεις νεοφερμένους στην κατηγορία, Nakagami/Luthi/Simeon.

 

Στους χρόνους, ο Rossi είναι ο μόνος που έχει σπάσει το φράγμα του 1:56 και είναι λιγότερο από ένα δευτερόλεπτο πιο αργός από το ρεκόρ πίστας (1:54.9).

 

Δεύτερος είναι ο συμπατριώτης του, ο Dovizioso, με την Suzuki και τον Iannone να συνθέτουν μια τριάδα διαφορετικών κατασκευαστών στις πρώτες θέσεις.

 

Ο τέταρτος διαφορετικός κατασκευαστής είναι η Honda με τον Marc Marquez που έχει την 4η θέση, μπροστά από τον Alex Rins που μπήκε και στην Losail δυνατά.

 

Ο Dani Pedrosa έχει τον έκτο καλύτερο χρόνο, ενώ η διαφορά του από την κορυφή είναι μόλις στα τέσσερα δέκατα.

 

Πιο πίσω ακολουθούν δυο GP17, πρώτη αυτή του Danilo Petrucci και με διαφορά ενός δεκάτου (περίπου) πίσω του είναι ο Jorge Lorenzo.

 

Τη δεκάδα των πρώτων, πίσω από τον Johann Zarco, κλείνει ο Pol Espargaro με την ΚΤΜ του. Ο Ισπανός επιστρέφει στη δράση μετά τον τραυματισμό του στην Μαλαισία.

Επόμενο άρθρο »

Qatar Test Ημ. 1: Οι χρόνοι στις 18:00

« Προηγούμενο άρθρο

Συμφωνία JVCKENWOOD και Dorna

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΤΟΥ MotoGP 2026;
  • Ο MARCO BEZZECCHI ΜΕ ΤΗ ΔΥΝΑΤΗ APRILIA
  • O MARC MARQUEZ ME THN ΚΥΡΙΑΡΧΗ DUCATI
  • O PECCO BAGNAIA ΠΟΥ ΘΑ ΞΑΝΑΒΡΕΙ ΤΗ ΧΑΜΕΝΗ ΤΟΥ ΑΙΣΘΗΣΗ
  • Ο JORGE MARTIN ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ ΣΕ 100% ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΕΜΑΘΕ ΤΗΝ APRILIA
  • O ALEX MARQUEZ ΠΟΥ ΕΔΕΙΞΕ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΟΛΟ ΤΟ 2025
  • Ο FABIO QUARTARARO ΑΝ Η ΥΑΜΑΗΑ ΒΡΕΙ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ
  • ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ