• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
1ος Αγώνας - GP Ταϊλάνδης (Burriram)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Joan Mir και Marc VDS
Ένας Πρωταθλητής έφυγε κι ένας ήρθε!
Νέα 06/03/2018 - 17:01

Η ομάδα της Marc VDS θα έχει ένα πολύ δυνατό δίδυμο οδηγών και φέτος στο Πρωτάθλημα της Moto2.

 

Την περασμένη σεζόν ο Franco Morbidelli και ο Alex Marquez σχεδόν μονοπώλησαν το ενδιαφέρον, κατακτώντας 11 νίκες στα 18 GP.

 

Φέτος ο Alex παραμένει στην ομάδα με βλέψεις Πρωταθλητισμού, ενώ στη θέση του Πρωταθλητή Franco Morbidelli έρχεται ο Πρωταθλητής της Moto3. Joan Mir.

 

Ο Ισπανός είναι ένα πολύ μεγάλο ταλέντο και περιμένουμε με πραγματικό ενδιαφέρον να δούμε τι θα καταφέρει στη μεσαία κατηγορία φέτος.

 

Για την ώρα προσαρμόζεται στα νέα δεδομένα, ενώ θα έχει μια ακόμη ευκαιρία να δει κάποια πράγματα στο τεστ του Qatar που ξεκινά σήμερα (για τις μικρές κατηγορίες).

 

«Αν θες να κερδίζεις πρέπει να είσαι σε μια κορυφαία ομάδα και αυτή είναι μια από τις καλύτερες της Moto2», σχολίασε ο Mir στην παρουσίαση της ομάδας.

 

«Έχουν κερδίσει δυο Τίτλους με δυο διαφορετικούς αναβάτες (σ.σ με τον Rabat και τον Morbidelli) και αυτό τα λέει όλα για την ομάδα».

 

Τέλος, αποκάλυψε γιατί αποφάσισε να υπογράψει συμβόλαιο με τη συγκεκριμένη ομάδα.

 

«Η ομάδα έχει παρουσία και στη μεγάλη κατηγορία και αυτό βάρυνε στην απόφασή μου να επιλέξω αυτή την ομάδα».

Επόμενο άρθρο »

Moto2 Jerez Test Ημ. 1

« Προηγούμενο άρθρο

Αμφιβάλλει ο Crutchlow

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΤΟΥ MotoGP 2026;
  • Ο MARCO BEZZECCHI ΜΕ ΤΗ ΔΥΝΑΤΗ APRILIA
  • O MARC MARQUEZ ME THN ΚΥΡΙΑΡΧΗ DUCATI
  • O PECCO BAGNAIA ΠΟΥ ΘΑ ΞΑΝΑΒΡΕΙ ΤΗ ΧΑΜΕΝΗ ΤΟΥ ΑΙΣΘΗΣΗ
  • Ο JORGE MARTIN ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ ΣΕ 100% ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΕΜΑΘΕ ΤΗΝ APRILIA
  • O ALEX MARQUEZ ΠΟΥ ΕΔΕΙΞΕ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΟΛΟ ΤΟ 2025
  • Ο FABIO QUARTARARO ΑΝ Η ΥΑΜΑΗΑ ΒΡΕΙ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ
  • ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ