• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Αργεντινή MotoGP: ΕΔ2
Δυνατός στο τέλος ο Marquez
Νέα 06/04/2018 - 22:25

Κράτησε ένα καινούργιο μεσαίο πίσω ελαστικό για το τέλος ο Marc Marquez και κατάφερε να κάνει δυο πολύ γρήγορους γύρους, αφήνοντας αρκετά πίσω του τον ανταγωνισμό.

 

Και πάλι δυο εργοστασιακές μοτοσυκλέτες της Honda ήταν στις πρώτες θέσεις, μόνο που αυτή τη φορά δεν ήταν ο Dani Pedrosa 1ος, αλλά ο ομόσταυλός του, ο Marquez.

 

Ο 25χρονος θέλησε να δείξει λίγη από τη δύναμή του στα τελευταία λεπτά των ΕΔ2 και οι δυο γρήγοροι γύροι του (στο 39.3 και 39.5) ήταν ταχύτεροι από τον καλύτερο χρόνο του δεύτερου!

 

Αυτός ήταν, όπως και στις ΕΔ1, ο Cal Crutchlow που και πάλι με την παρουσία του επιβεβαιώνει τη σημαντική βελτίωση της Honda, που βρίσκεται άλλωστε και σε μια καλή πίστα για την RC213V.

 

Ο Cal είχε καινούργια ελαστικά στο τέλος, κάτι που έκαναν όλοι γιατί φοβούνται ότι αύριο το πρωί μπορεί να βρέξει, αλλά και πάλι ήταν τέσσερα δέκατα πιο αργός από τον Marquez.

 

Οι δυο πρώτοι ήταν και οι μόνοι που έσπασαν το φράγμα του 1:40 σήμερα, με τον Tito Rabat να εντυπωσιάζει πάνω στην Ducati του και να είναι η καλύτερη κόκκινη μοτοσυκλέτα.

 

Ο Ισπανός ήταν τρίτος στις ΕΔ2 και τέταρτος στα συνδυασμένα αποτελέσματα, με τον Dani Pedrosa να είναι μπροστά του χάρη στο χρόνο του από το πρωί. Στις ΕΔ2 ο Dani ήταν 5ος.

 

Στην 4η θέση των ΕΔ2 και στην 5η των συνδυασμένων ήταν ο Andrea Iannone με την Suzuki του.

 

Μετά την απογοητευτική εμφάνιση το πρωί στις ΕΔ1, ο Vinales βελτιώθηκε και μπήκε με άνεση στους δέκα καλύτερους της ημέρας, όντας στην 6η θέση.

 

Ελάχιστα πίσω του, για 67χιλ, ήταν ο Valentino Rossi ενώ σημαντική ήταν η βελτίωση του Alex Rins που κατέβασε 1,2’’ τον πρωινό του χρόνο και μπήκε στην 8η θέση.

 

Οι δυο τελευταίοι της δεκάδας των συνδυασμένων αποτελεσμάτων, ήταν οι Johann Zarco και Jack Miller που ήταν όμως 12ος και 14ος αντίστοιχα στις ΕΔ2.

 

Πολύ άσχημα έκλεισε η ημέρα για τους τρεις εργοστασιακούς της Ducati, οι οποίοι είναι εκτός δεκάδα και κινδυνεύουν να περάσουν από τις ΚΑΤ1 αν αύριο το πρωί βρέξει.

 

Ο Petrux ήταν μόλις 13ος στις ΕΔ2 αλλά ακόμα χειρότερα τα πήγαν οι οδηγοί της εργοστασιακής ομάδας.

 

Ο Jorge Lorenzo δεν κατάφερε κάτι καλύτερο από την 17η θέση, ενώ ο Andrea Dovizioso - νικητής του Qatar και πρώτος στη βαθμολογία - ήταν τελευταίος με διαφορά 3,5’’ από την κορυφή!

Επόμενο άρθρο »

Lorenzo εναντίον Dovi:

« Προηγούμενο άρθρο

Αργεντινή Moto2: ΕΔ2

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα