• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
MOTOGP WORLD #89
Κυκλοφορεί στα σημεία πώλησης των Αθηνών
MOTOGP WORLD 22/05/2018 - 10:29

Κυκλοφορεί στα περίπτερα των Αθηνών (και σε περίπου δυο εβδομάδες στα υπόλοιπα σημεία πώλησης της Ελλάδας) το αγαπημένο μας περιοδικό, το MOTOGP WORLD.

 

Στην πλούσια ύλη και του τεύχους #89 θα διαβάσουμε:

 

Συνέντευξη με τον Dalla Porta

Ο Lorenzo Dalla Porta μας μιλά στο paddock της Jerez για το δρόμο προς την κορυφή, που ελπίζει να φτάσει και μας εξηγεί τις δυσκολίες αλλά  και την αξία της προσπάθειας.

 

MotoGP Αγώνες Austin-Jerez

Στο «μηδέν» της Αργεντινής ο Marc Marquez απάντησε με δυο συνεχόμενες νίκες στο αγαπημένο του Τέξας για 6η συνεχόμενη φορά, αλλά και στην Jerez για δεύτερη φορά στα 6 χρόνια που αγωνίζεται στη μεγάλη κατηγορία.

 

Συνέντευξη με τον Tito Rabat

Ο Tito Rabat μας μιλά για το φετινό δυνατό πρόσωπο που δείχνει στο MotoGP και απαντάει σε όσους θεωρούν ότι η θέση του στη μεγάλη κατηγορία έχει να κάνει με την οικονομική επιφάνεια της οικογένειάς του...

 

SBK Αγώνες Aragon-Assen

Μετά την υπεροχή της Ducati σε Αυστραλία και Ταϋλάνδη, ήταν η σειρά της Kawasaki να πάρει τρεις νίκες, έναντι μόλις μιας της Ducati, σε Aragon και Assen.

 

ΠΠΤ

Η μεγάλη κατηγορία επιφύλαξε μια απολαυστική εμπειρία για τους θεατές που βρέθηκαν στην Τρίπολη, αφού ο συναγωνισμός για τη νίκη κράτησε μέχρι την τελευταία στροφή, θυμίζοντας κάποιους Αγώνες MotoGP!

 

Δοκιμή Pirelli

Όταν βγαίνεις από την πίστα και κοιτάς το λάστιχο στις άκρες να έχει δουλέψει σαν σλικ, ενώ την προηγούμενη ημέρα οδηγούσες στο δρόμο με βροχή και ένοιωθες ασφάλεια, τότε κάτι καλό έχει ετοιμάσει η Pirelli στο νέο DIABLO ROSSO CORSA II.

 

Δοκιμή Suzuki

Αυτό που μας κέρδισε στη νέα Suzuki GSX-S 125A ήταν η ευχαρίστηση στην οδήγηση που σου έδινε αυτή η εκπληκτική μικρή μοτοσυκλέτα με το μικρό της βάρος, τις μαζεμένες διαστάσεις και το πολύ καλό στήσιμο!

 

Δοκιμή Yamaha

Είναι δυνατός μερικές μικρές λεπτομέρειες να κάνουν τη διαφορά και να μετατρέπουν μια πολύ καλή δίτροχη κατασκευή στην πιο ποθητή σου σύντροφο; Η απάντηση είναι κατηγορηματικά: Ναι, στην περίπτωση της sport edition της mega scooter/μοτοσυκλέτας T MAX της Yamaha...

 

Έκθεση Μοτοσυκλέτας

Περισσότεροι από 30,000 επισκέπτες, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της Lamarco, επισκέφτηκαν την Έκθεση Μοτοσυκλέτας 2018 και έμειναν με τις καλύτερες εντυπώσεις από την παρουσίαση όλων των νέων μοντέλων μοτοσυκλετών των 53 εταιρειών και φορέων του χώρου μοτοσυκλέτας.

Επόμενο άρθρο »

MOTOGP WORLD #90

« Προηγούμενο άρθρο

MOTOGP WORLD #88

Χορηγοί