• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
1ος Αγώνας - GP Ταϊλάνδης (Burriram)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Assen MotoGP: Ζέσταμα
1ος και με δυνατό ρυθμό ο Marquez!
Νέα 01/07/2018 - 11:22

Ο Marc Marquez πήρε την πρώτη θέση στο 20λεπτο ζέσταμα, λίγες ώρες πριν την έναρξη του 8ου Αγώνα της χρονιάς.

 

Ο Ισπανός είχε δυνατό ρυθμό στο χαμηλό 1:34, ενώ έκανε και δυο γύρους στο 1:33, όταν όλοι του οι αντίπαλοι ήταν στο 1:34.

 

Δεύτερος ο Dovizioso, με διαφορά 0,242’’ από την κορυφή και στην τρίτη θέση ο Maverick Vinales που ήταν άλλα δυο δέκατα πίσω από τον Ιταλό της Ducati.

 

Όλοι οι οδηγοί στις πρώτες εφτά θέσεις είχαν το σκληρό πίσω ελαστικό, με εξαίρεση τον Vinales που δοκίμασε το μαλακό πίσω.

 

Φαίνεται ότι οι περισσότερο ευνοούν ένα συνδυασμό μεσαίου ελαστικού μπροστά και σκληρού πίσω.

 

Ο Iannone έβαλε την Suzuki του στην 4η θέση κι έτσι είχαμε τέσσερεις διαφορετικούς κατασκευαστές στην τετράδα.

 

Ο Jorge Lorenzo φαίνεται ότι αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα με το μπροστινό μέρος της Ducati του, αλλά κατάφερε να πάρει την 5η θέση.

 

Πολύ καλή η παρουσία του Pol Espargaro, που έκανε τον 6ο καλύτερο χρόνο μπροστά από τους Danilo Petrucci και Alvaro Bautista.

 

Ο γρήγορος γύρος του Rossi (που θα τον έφερνε στην 7η θέση) ακυρώθηκε στο τέλος κι έτσι ο πολυνίκης στο Assen έμεινε 9ος, με τον Crutchlow να κλείνει τη δεκάδα.

Επόμενο άρθρο »

Αποκλειστικό: O Dani εκτός MotoGP;

« Προηγούμενο άρθρο

Lorenzo: Από πρώτος στη 10η θέση;

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΤΟΥ MotoGP 2026;
  • Ο MARCO BEZZECCHI ΜΕ ΤΗ ΔΥΝΑΤΗ APRILIA
  • O MARC MARQUEZ ME THN ΚΥΡΙΑΡΧΗ DUCATI
  • O PECCO BAGNAIA ΠΟΥ ΘΑ ΞΑΝΑΒΡΕΙ ΤΗ ΧΑΜΕΝΗ ΤΟΥ ΑΙΣΘΗΣΗ
  • Ο JORGE MARTIN ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ ΣΕ 100% ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΕΜΑΘΕ ΤΗΝ APRILIA
  • O ALEX MARQUEZ ΠΟΥ ΕΔΕΙΞΕ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΟΛΟ ΤΟ 2025
  • Ο FABIO QUARTARARO ΑΝ Η ΥΑΜΑΗΑ ΒΡΕΙ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ
  • ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ